ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ! ΗΡΩΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Ηρωικές στιγμές του ΄21 ζωντάνεψαν σήμερα στην ηρωική Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου, όταν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με μπροστάρηδες τους Ιερείς σε ρόλο "Παπαφλέσσα" όρμησαν θαρραλέα επάνω στους φουσκωτούς Αλβανούς σεκιουριτάδες - που προχθές κάναν τους παλικαράδες - και τους πήραν στο κυνήγι!


   Αρχικά οι δικοί μας, που κατέφθασαν με δύο λεωφορεία κατά τις 11.00 το πρωί, συνάντησαν αντίσταση από την Ιδιωτική και την Δημοτική Αστυνομία, που προσπάθησαν να σταματήσουν το "ποτάμι".Υπήρξαν συζητήσεις και σωματική αντιπαράθεση και τότε ένας από τους σεκιουριτάδες έριξε δακρυγόνο σπρέι αερίου σε διαδηλωτές, κάτι που  φούντωσε τους Χριστιανούς που όρμησαν και άρχισαν το ξήλωμα!


   Οι Αλβανοί το 'βαλαν κυριολεκτικά στα πόδια και τα λιοντάρια της Βορείου Ηπείρου ξήλωσαν τις λαμαρίνες και γκρέμισαν τις χτισμένες πόρτες των Τυράννων, παίρνοντας πίσω την Εκκλησιά μας από τους Ιερόσυλους! Έχοντας όμως και δύο τραυματίες!

   Αυτό είναι το ζωντάνεμα των ηρωικών στιγμών του ΄21, όπου ο ιερός κλήρος ήταν το μπαρούτι και η σάλπιγγα της Λευτεριάς!

 
Γιατί τώρα θα έχουν ...συνέπειες, καθώς ο Αλβανός Δήμαρχος κατέθεσε μήνυση ζητώντας την ποινική δίωξη των Ιερέων και φοβερίζει γη και ουρανό για το πάθημά του, νομίζοντας ότι εκεί ζούνε δούλοι! Αλλά και εκεί είναι Ελλάδα!

   Ο Ναός λειτουργεί εκεί από το 1997 και οι βίαιες ενέργειες των Αλβανών θυμίζουν  το 1967, όπως είπε και ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος! Δηλαδή τον διωγμό του Κομμουνισμού  και την απαγόρευση της Θρησκείας που επέβαλε τότε επισήμως η Αλβανία, κουρσεύοντας και κλείνοντας τους Ιερούς Ναούς και μετατρέποντάς τους σε ...Κέντρα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Γυμναστήρια ή Αποθήκες...



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)