ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Δεν έχει τέλος το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας στη Βόρειο Ήπειρο, αφού όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες κάτοικοι, οι Αλβανοί τους απειλούν με απολύσεις από τις δουλειές τους, εάν παραβρεθούν ακόμη και στην εξωτερική Θεία Λειτουργία, που γίνεται στην αυλή της σκλαβωμένης Εκκλησίας στην Πρεμετή!


   Δείτε στο βίντεο τον διωκόμενο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου! Έλληνες και Ελληνόπουλα που πραγματικά αξίζουν να αγωνιστεί κανείς γι΄ αυτά, γεμάτα αγνότητα, φιλότιμο, Πίστη και Πατρίδα! Και όχι χορτασμένα, κακομαθημένα και ράθυμα σαν τα περισσότερα δυστυχώς Ελλαδόπουλα, που πηγαίνουν στην Εκκλησία κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και εκείνο με το ζόρι κι όσο για Ελλάδα ξέρουν μόνο ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό...

   Εδώ, στη Βόρειο Ήπειρο, υπάρχει ακόμη ένα ατόφιο και αχάλαστο κομμάτι του Ελληνισμού! Μια "μαγιά" καθαρή και δυνατή που έλεγε και ο Μακρυγιάννης, που αρκεί για να ξαναζυμώσει όλο το Έθνος, όπως έκανε κάποτε ο Μακεδονικός Αγώνας!

   Σήμερα, μπορούμε να επαναλάβουμε κάπως αλλιώς τα υπέροχα εκείνα λόγια του Ίωνα Δραγούμη:

   "Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο, η Βόρειος Ήπειρος θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο, εμείς θα σωθούμε"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)