ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΑΝΣΟΥ ΤΣΙΛΕΡ!

ΣΠΑΕΙ
0


  Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα Δωδεκάνησα - τις βραχονησίδες των οποίων αμφισβήτησε στρατιωτικά και ένοπλα σαν Πρωθυπουργός της Τουρκίας το 1996 - η Τανσού Τσιλέρ (με τα κόκκινα)!

   Έχουμε λοιπόν μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, δύο "επισκέψεις" της στην Κάλυμνο και δύο στην Κω...

   Φυσικά οι κάτοικοι, όπως είναι η ανατροφή του Έλληνα, κερδίζουν με την ζεστή φιλοξενία τις εντυπώσεις και τις πιο εχθρικές και αντίθετες καρδιές, αλλά η Ελλάδα σαν χώρα, σαν κράτος που σέβεται τον εαυτό της, θα έπρεπε να είχε ανακηρύξει ως ανεπιθύμητο πρόσωπο την Τσιλέρ, μέχρι να ζητήσει συγνώμη για την εισβολή στις ελληνικές βραχονησίδες Ίμια κοντά στην Κάλυμνο και να αναγνωρίσει ρητά την ελληνικότητά τους!

  ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΙΛΕΡ! Τίθεται όμως και ένα άλλο μεγάλο ζήτημα, το ζήτημα της ασφάλειας της ίδιας της Τσιλέρ και των μελών της οικογένειάς της, από κάποιον φανατικό που θα προσφέρει κάκιστη υπηρεσία (είπαμε είναι δουλειά του κράτους, εάν υπάρχει κράτος) ή κάποιας χοντρής τουρκικής προβοκάτσιας... ω, μη γένοιτο... (1955, τουρκική βόμβα στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης... από Τούρκο φοιτητή Ελληνικής Υπηκοότητας, για να δοθεί αφορμή στην Άγκυρα να ξεσπάσει στον βίαιο διωγμό-πογκρόμ κατά των Ελλήνων Πόλης και Σμύρνης)

   Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε προχθές το kosvoice και η ξένοιαστη συντροφιά που απολαμβάνει τους ασύγκριτους ελληνικούς μεζέδες έτσι αφρούρητα, πρέπει να βάλουν στις Υπηρεσίες μας "ψύλλους στ΄ αυτιά"... Γιατί όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)