ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΖΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ! - ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ! - ΠΟΤΕ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η "D-DAY"!

ΣΠΑΕΙ
0

  Συγκλονιστικές  είναι οι εξελίξεις που μαρτυρούν πέραν των πυραυλικών και μεγάλης κλίμακας αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις!

   Εκτός από την ετοιμότητα των Τουρκικών, Ισραηλινών και Σαουδαραβικών Δυνάμεων που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο και είναι έτοιμες να εισβάλλουν, έχουμε ήδη μεγάλη μετακίνηση δεκάδων αμερικανικών αρμάτων μάχης των Αμερικανικών και Ιορδανικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλο το μήκος των 370 χλμ συνόρων της Ιορδανίας με τη Συρία, τα οποία επιτηρούν διαρκώς μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη που ταυτόχρονα συλλέγουν πληροφορίες για τον Στρατό της Συρίας, σύμφωνα με ρωσικές πηγές! Όλα ελέγχονται και καθοδηγούνται από το νέο, αμερικανικό, υπόγειο Κέντρο Διοίκησης στο Αμμάν!


  Επίσης, όπως αναφέρουν Ισραηλινοί, υπάρχει μεγάλη μεταστάθμευση αμερικανικών βομβαρδιστικών B-1B στη Βάση Al Udeid κοντά στη Ντοχα του Κατάρ! Τα Β-1Β "Bone" όπως τα λένε χαρακτηριστικά οι Αμερικάνοι, είναι υπερηχητικά στρατηγικού βομβαρδισμού αεροσκάφη, τα οποίο πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν εναντίον της αδελφής μας Σερβίας!


   Ακόμη, έχουν μετακινήσει από βάσεις του Ινδικού και εξελιγμένα αόρατα μαχητικά F-22 Raptor με ιδιότητες "σούπερμαν" λόγω της πολύ καλής αεροδυναμικής και μοναδικής στήριξης που έχουν σε ακραίες συνθήκες! Και όμως αυτά τα μαχητικά έχουν σταματήσει να παράγονται περιμένοντας τον διάδοχό τους το F-35.

  Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους όχι μόνο την πυραυλική επίθεση πλέον, αλλά μια μεγάλη επίθεση εφ'  όλης της ύλης, που θα γίνει ταυτόχρονα από τουρκικές, ισραηλινές, αμερικανικές, βρετανικές, ιορδανικές και με ερωτηματικό από σαουδαραβικές δυνάμεις, τις οποίες όμως δεν εμπιστεύονται γιατί μπορεί να προχωρήσουν σε σφαγές των Σιιτών του Άσαντ, όντας σκληροί Σουνίτες οι ίδιοι!

 ΠΟΤΕ; Το ΣΠΑΕΙ είχε γράψει χθες ότι η Πέμπτη θα ήταν η πιθανή πρώτη μέρα των επιθέσεων και σήμερα αναφέραμε ότι η επίθεση μετακινείται κατά μία ακόμη τουλάχιστον μέρα, μετά την εμπλοκή με το Κογκρέσο και την αναγκαιότητα της νομιμοποίησης της επίθεσης από το Βρετανικό Κοινοβούλιο που συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, ενώ περιμένουμε και την "Έκθεση των μυστικών υπηρεσιών" για τη χρήση χημικών...


   Επομένως κατά πάσα πιθανότητα η "D-DAY" μετακινείται για το βράδυ της Παρασκευής, στο τελείωμα της "ιερής μέρας των μουσουλμάνων" ή το Σαββάτο... 

   Πάντως εάν θέλουν να κινηθούν στοιχειωδώς "τυπικά", θα πρέπει να περιμένουν "για τα μάτια του κόσμου" και την επίσημη Έκθεση των Επιθεωρητών του ΟΗΕ για την χημική επίθεση, γιατί αλλιώς δεν θα νομιμοποιούνται με κανέναν τρόπο να ενεργήσουν! Και υπάρχει κίνδυνος να ζητηθεί "λογαριασμός" από τα κοινοβούλια των εμπλεκομένων!

   Ακόμη και στην Βρετανία αύριο, στην έκτακτη σύγκληση του Κοινοβουλίου, μπορεί να ζητηθεί η Έκθεση των Επιθεωρητών ως προαπαιτούμενο για να δοθεί πράσινο φως στον Κάμερον!


   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)