ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ...ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


  Τραγική είναι η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου από άποψη στελέχωσης και κυρίως εξοπλισμού, όπου λείπουν ακόμη και τα βασικά είδη καθαριότητας, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού της Δωδεκανήσου! (βίντεο)

   Μάλιστα πριν δέκα ημέρες, αναγκάστηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας να κάνει δημόσια έκκληση για παροχή κλινοσκεπασμάτων και ειδών καθαριότητας που δεν υπάρχουν, φυσικά λόγω της ελλειππούς χρηματοδότησης, μια και η Αθήνα ήταν που ήταν μακριά, αλλά με το Μνημόνιο έφυγε στην άκρη της γης...

   Ιδού η έκκληση για όποιον πάει στο πανέμορφο Νησί της Αποκάλυψης:

"Παρακαλούμε θερμά, σε περίπτωση που υπάρχουν κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια, πετσέτες, κουβέρτες, κλπ) τα οποία δεν τα χρειάζεστε πλέον λόγω παλαιότητας ή φθοράς τους, ενημερώστε το Κέντρο Υγείας Πάτμου για να τα παραλάβουμε διότι υπάρχει έλλειψη από το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και η κατανάλωσή τους είναι μεγάλη λόγω και των συχνών διακομιδών από το νησί μας σε άλλο Νοσοκομείο αλλά και της απολύμανσής τους σε υψηλές θερμοκρασίες.
Ευπρόσδεκτο θα ήταν επίσης οτιδήποτε άλλο αναλώσιμο υλικό θα μας ήταν χρήσιμο όπως είδη καθαριότητας (απορρυπαντικά, χαρτί κουζίνας, υγείας κλπ.)
Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την συνδρομή σας.
Για την Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος του Κ.Υ. Πάτμου"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)