ΟΙ ΗΠΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ! - ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ! - ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ"!

ΣΠΑΕΙ
0

   Την τελευταία κλωστή για ειρηνική λύση στη Συρία μόλις έκοψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με την αναβολή της αυριανής προγραμματισμένης συνάντησης με τους Ρώσους στη Χάγη, στα πλαίσια προετοιμασίας μιας Διεθνούς Ειρηνευτικής Διάσκεψης για την λύση του Συριακού!

   Σημειώνουμε πως η συνάντηση αυτή αξιωματούχων των δύο Υπουργείων Εξωτερικών, είναι διαφορετική από την αναμενόμενη συνάντηση κορυφής στην Πετρούπολη την άλλη εβδομάδα στο πλαίσιο της G20.

  Την αυριανή πάντως συνάντηση της Χάγης, αυτή απέρριψαν βέβαια πρώτοι οι Ισλαμιστές, που στοχεύουν την ανάληψη της Διακυβέρνησης ολόκληρης της χώρας και δεν θέλουν να λάβουν μόνο ένα κομματάκι από την πίττα.

   Η αναβολή έγινε λόγω της προετοιμασίας της Αμερικανικής "απάντησης" εναντίον του Άσαντ...

   Με άλλα λόγια, η στρατιωτική επίθεση είναι αποφασισμένη και εξετάζεται πλέον σε ποιο ύψος και βάθος θα γίνει, σε συνδυασμό πάντα με το "μετά"! Γιατί εάν καταστραφεί ο Άσαντ, τότε θα αναλάβουν οι Ισλαμιστές με αμέτρητες σφαγές και θα χρειάζεται τότε νέα επέμβαση κατά εκείνων που τώρα υποστηρίζουν οι ΗΠΑ...

   Από αυτό τον λαβύρινθο προσπαθεί να βγει ο Ομπάμα, ξέροντας ότι στο "μπιλιάρδο" άλλη μπάλα χτυπάς και άλλη χτυπιέται φέροντας το πάνω κάτω...

  Η λύση που προβάλλεται για το "μετά" είναι η Ομοσπονδοποίηση της Συρίας, ο τεμαχισμός δηλαδή σε κρατίδια και σφαίρες επιρροής, με την περιοχή Λαττάκειας στη σφαίρα της Ρωσίας και την περιοχή Ταρτούς στη σφαίρα των ΗΠΑ...
   
   Εν τω μεταξύ το Ιράν, ενώ χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά της ξένης στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξετάζει το θέμα της επανασύναψης διπλωματικών σχέσεων με τη Βρετανία οι οποίες είχαν διακοπεί το 2011, μετά από σχετικό αίτημα και επιστολή του Κάμερον, με την ευκαιρία της εκλογής του νέου μετριοπαθούς Προέδρου Χασάν Ροχανί... (φωτο)

   Την ώρα που εξοπλίζονται τα αγγλικά Tornado για να εφορπίσουν στη Συρία...

   Ή πάλι αποτελεί περσικό τέχνασμα για να καλμάρει την αντίδραση της Δύσης;
   
Βίντεο με τη σύλληψη 14 Ισλαμιστών, ανάμεσά τους και εγκληματιών της Αλ-Νούσρα, 
από τον Συριακό τακτικό Στρατό στο Χαλέπι

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)