ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Η ΣΥΡΙΑ! - 8.000 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ! - "ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΙΒΟΖΙΜΑ" ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


  Πιλότους καμικάζι έχει ετοιμάσει η Συρία, οι οποίοι υπογράφουν δήλωση θανάτου κατά δεκάδες, προκειμένου να υπερασπιστούν την πατρίδα από τους εισβολείς!

 Μόνο αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκαν 13 τέτοιοι πιλότοι, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό των Σύριων, μαζί με τους οποίους θα πολεμήσει η Χεζμπολάχ του Λιβάνου και πολεμιστές του Ιράν, που εάν αφήσει να ηττηθούν οι ομόθρησκοι Σιίτες της Συρίας, τότε θα έχει απομονωθεί πλήρως και θα αποτελέσει το επόμενο θύμα των Δυτικών!


  Σύμφωνα με τον Quardian που αποκαλύπτει το θέμα, Σύριος Αξιωματικός που έχει δώσει επί ένα έτος πάντα ακριβείς πληροφορίες στην εφημερίδα, υποστηρίζει τώρα ότι συνολικά έχουν ετοιμαστεί 8.000 Σύριοι Κομάντος Αυτοκτονίας, αποφασισμένοι καμικάζι για να πέσουν πάνω σε ό,τι διαταχθούν, σε αέρα, στεριά ή θάλασσα!


 Αυτό σημαίνει ότι περιμένει τους Αμερικανούς και όποιους άλλους μια νέα Κόλαση της Ιβοζίμα, το μικρό Ιαπωνικό Νησί που υπεράσπιζαν έως θανάτου 22.060 Ιάπωνες κομάντος αυτοκτονίας, από τους οποίους μετά από ενάμιση μήνα φονικότατων μαχών, τον Μάρτιο του 1945, κατάφεραν οι Αμερικάνοι να αιχμαλωτίσουν μόλις 216, ενώ σκοτώθηκαν πολεμώντας με γενναιότητα σαν εκείνη των δικών μας Ϊερολοχιτών" 21.844 άνδρες! Το δε 1951, εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίοι Γιαπωνέζοι, κομάντος, που όλα αυτά τα χρόνια κρύβονταν, περιμένοντας τον εχθρό και αγνοώντας τις εξελίξεις... Τέτοια αφοσιώση πρωτοφανή στο καθήκον!

   Η "νίκη" όμως ήταν τρομακτική και καταστροφική τελικά για τις ΗΠΑ, που άφησαν στην κόλαση της Ιβοζίμα 6.800 νεκρούς Αμερικανούς και σχεδόν 19.000 τραυματίες...

   Και όποιος ξεχνά την ιστορία, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)