ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ SETUR!

ΣΠΑΕΙ
0


 Κατακόκκινη και τουρκική ολόκληρη η Κύπρος, γεμάτη αστεράκια της Τουρκικής Σημαίας, σε διαφήμιση της περίφημης SETUR, της Τουρκικής Εταιρείας που εκμεταλλεύεται ήδη την Μαρίνα της Λέσβου και μόλις αποκαλύφθηκε ότι έχει αγοράσει και την Μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου, μόλις μια ανάσα από τα τουρκικά παράλια!
   Ο τουριστικός κολοσσός της Σετούρ, του Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία Κοτς, βγάζει λεφτά από τουριστικά ταξίδια στην Κατεχόμενη Κύπρο μας, για να αγοράζει τις Ελληνικές Μαρίνες την μία μετά την άλλη!
  Ο Δούρειος Ίππος μπαίνει στην κοιμώμενη Τροία, με τα  Υπουργεία του "Ράιχενμπαχ" στην Αθήνα να κάνουν λόγω για ...επενδύσεις!
   Και το ΣΠΑΕΙ αποκαλύπτει την επένδυση του Αττίλα!
   Μόλις στο Υπουργείο μπορέσουν και μετρήσουν με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, πόσα είναι τα αστεράκια στον χάρτη της ολοκληρωτικής κατοχής της Κύπρου, στην οποία κάνει όνειρα να ταξιδέψει ο "φεσωμένος" Τούρκος της διαφήμισης της Σετούρ, μπορεί και να καταφέρουν να καταλάβουν τι συμβαίνει...
   Αν πάλι δεν μπορούν, ας το παραπέμψουν στο Γραφείο Πρωθυπουργού ή ας φωνάξουν τον Τόμσεν, λέγοντας του ότι είναι "φόροι", μπας και τον καταφέρουνε να τα μετρήσει...
   Και τότε θα τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι!
   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)