Ο ΟΜΠΑΜΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0


   Ξετρελάθηκε ο Ομπάμα με το ελληνικό γιαούρτι και την μοναδικές του ιδιότητες και αφού το έβαλε στην καθημερινή διατροφή του στον Λευκό Οίκο, αποφάσισε τώρα να το βάλει και στα Αμερικανικά Σχολεία, ως προϊόν ανεκτίμητης αξίας σε υγεία και διατροφή!
   Σύμφωνα με το Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας, το "Πρόγραμμα Ελληνικό Γιαούρτι" θα μπει στα σχολεία τεσσάρων Αμερικανικών Πολιτείων, σε Αριζόνα, Αϊντάχο, Νέα Υόρκη και Τενεσί, ώστε να λειτουργήσει καταρχήν πιλοτικά, για να εξαπλωθεί στη συνέχεια παντού!
   Γιατί το ελληνικό γιαούρτι είναι πηγή υγείας και αποτοξινώνει τον οργανισμό! Βοηθάει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς τα ένζυμα που περιέχει διευκολύνουν την πέψη. Επίσης τα ζωντανά και ενεργά βακτήρια ασκούν θετική επίδραση στη μικροχλωρίδα του εντέρου και στην παραγωγή εντερικών αντισωμάτων. Συμβάλει ακόμη στην διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος. Περιέχει πρωτεΐνεςβιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορομαγνήσιο και κάλιο. Και φυσικά, επειδή παράγεται από γάλα, είναι πλούσιο σε ασβέστιο που βοηθά στην καλή υγεία των οστών.

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)