ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΛΑ - ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΥΠΑ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΣΠΑΕΙ
0

  Στα βουνά του Σουλιού έπεσε νεκρός τα ξημερώματα ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός και δραπέτης των Φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους Έλληνες Αστυνομικούς έξω από το χωριό Βροσύνα, στη γέφυρα του ποταμού Καλαμά.

   Ο Κόλα σκοτώθηκε σε ενέδρα των διωκτικών αρχών, από μία και μόνη σφαίρα που φαίνεται πως τον βρήκε στην καρδιά!

   Στον σάκο του βρέθηκαν χειροβομβίδες αλλά και φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, που δείχνουν ότι κρυβόταν σε κάποιο σπίτι της περιοχής, γεγονός που διερευνάται.

   Ο συνεργός του και φερόμενος ως "Υπαρχηγός" Ιλίρ Κούπα, κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται από τους άνδρες της ΕΛΑΣ που οργώνουν ολόκληρη την περιοχή ως τα σύνορα και θεωρείται πλέον ζήτημα ωρών η σύλληψή του

   Δυστυχώς όμως κατά την συμπλοκή με τους Αλβανούς, ένας 26χρονος Αστυνομικός τραυματίστηκε από σφαίρα βαριά στο γόνατο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το οποίο εξέδωσε το παρακάτω Ιατρικό Ανακοινωθέν:

   «Βαρύς τραυματισμός από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του δεξιού γόνατος με πύλη εισόδου την πρόσθια έσω επιφάνεια άνω τριτημορίου της κνήμης και πύλη εξόδου την πρόσθια έξω επιφάνεια έξω μηριαίου κονδύλου. Η διέλευση προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα δεξιού μηριαίου, χωρίς νευροαγγειακές βλάβεςΈγινε χειρουργικός καθαρισμός και το κάταγμα σταθεροποιήθηκε, με εξωτερική οστεοσύνθεση. Ο ασθενής χειρουργήθηκε από τους ιατρούς της Ορθοπεδικής Κλινικής κ.κ. Στύλο, Σώρο και Αλεξίου. Εξήλθε από το χειρουργείο και θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική για τη μετεγχειρητική του παρακολούθηση».

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)