Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΣΠΑΕΙ
2

Με κοινή ανακοίνωση τους η Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, αναφέρουν τη σύσταση "Εταιρείας Αξιοποίηση της Ακίνητης Εκκλησιαστικής Περιουσίας" για την από κοινού ανακούφιση των ευπαθών ομάδων!

   Η Εκκλησία σε μια ακόμη μεγάλη στιγμή της, προσφέρει την περιουσία της για τον λαό και το κράτος μας:
  «Σε συνέχεια της σχετικής πρότασης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου - η οποία έχει διατυπωθεί και τεθεί υπ' όψιν της Πολιτείας ήδη από τον Οκτώβριο του 2009- και προς την κατεύθυνση της υλοποίησής της, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ελληνικό Δημόσιο αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην από κοινού σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Εταιρεία Αξιοποίησης Ακίνητης Εκκλησιαστικής Περιουσίας Α.Ε..

   Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα και την κοινωνία μας, που απαιτεί λύσεις και απαντήσεις στις βαρύτατες επιπτώσεις της σοβαρότερης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης των τελευταίων εξήντα και πλέον ετών, Εκκλησία και Πολιτεία συνεργάζονται για την εξυπηρέτηση του κοινού καλού. Με την Εκκλησία να θέτει ουσιαστικά για μία ακόμη φορά την περιουσία της στη διάθεση της Πολιτείας και του λαού μας.

   Πρόκειται για μία κοινωνική σύμπραξη στο ανώτατο θεσμικό επίπεδο με μοναδικό σκοπό την ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.    Γι' αυτό άλλωστε και τα έσοδα που θα προκύπτουν, θα κατευθύνονται από την μεν Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην περαιτέρω στήριξη και επέκταση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, από το δε Ελληνικό Δημόσιο, στη διεύρυνση των κοινωνικών υποδομών του και στην αρωγή των πλέον ευπαθών και αδύναμων συμπολιτών μας».

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

  1. Ξύπνα Έλληνααααα τόσα χρόνια οι ψευτοιερείς πολιτικοί και ΜΜΕ σου κλέψαν όχι μόνο τα λευτά (πάνω απο 5 τρις η περιουσία της εκκλησίας) αλλά επίσης σου κλέψαν τη βασιλεία των ουρανών σήκω μαρμαρωμένε μου Έλληνα Αναστήσου και πάρε πίσω οτι είναι δικό σου για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας για το Χριστό και τη Παναγιά μας +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου