ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Κίνδυνος για τα νησιά και την εθνική ασφάλεια - Οργή στην Ομογένεια - Λυγμοί στην Ελλάδα! - Σοκ από τον εφιάλτη της "AIR ATTILAS"!

ΣΠΑΕΙ
0

 Οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία ότι επίκειται εξαγορά της ιστορικής Ολυμπιακής Αεροπορίας, σήμα κατατεθέν της νεότερης Ελλάδας, από τις Τουρκικές Αερογραμμές, οι οποίες όπως αναφέρεται σε Τουρκικά ΜΜΕ, κατέθεσαν πρόταση κατά 19 εκατομμύρια υψηλότερη από την προσφορά της AEGEAN, την οποία επίσης προτίθενται να αγοράσουν στη συνέχεια, κατακτώντας την Ελλάδα με την Πολιτική Αεροπορία, παίρνοντας έτσι και τα δρομολόγια των ακριτικών νησιών μας, με δυνατότητα να αποβιβάσουν "Μεραρχίες με γραβάτα"!

   Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η "Ολυμπιακή" θα κρατήσει για δύο χρόνια το όνομα και σήμα, ώστε να παίζει τέλεια τον "Δούρρειο Ίππο", μέσα στον οποίο θα κρύβεται η Τουρκία, η οποία θέλει να πάρει και τους "Ολυμπιακούς Αγώνες" του 2020...

   Η εξέλιξη είναι τραγική και αποδεικνύει ότι η Άγκυρα εφαρμόζει απόλυτα το δόγμα της Οικονομικής Διείσδυσης!

   Πέρα από το εθνικό γόητρο και την συναισθηματική πλευρά, θα υπάρξει μεγάλος πλεόν κίνδυνος για τα νησιά και την εθνική ασφάλεια, ενώ η είδηση - εάν τελικά επιβεβαιωθεί οπότε θα είναι αργά για δάκρυα - θα προκαλέσει κύμα οργής στην Ομογένεια και ποταμούς λυγμών στην Ελλάδα!

   Θα βρεθούν άραγε Εφιάλτες να την πουλήσουν στους Τούρκους;

   Δεν υπάρχουν επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία;

   Να σταματήσουν την "AIR ATTILAS";

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)