Recent Posts

''ΒΟΜΒΑ'' ΜΟΝΤΑΝΙΕ - ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - Ανησυχία για νόσο ''τρελών αγελάδων'' και εμβολιασμούς

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 Ο διάσημος Καθηγητής Βιολόγος, Ιολόγος Λουκ Μοντανιέ, βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του Aids (HIV), μιλώντας στις 17-11-2021 στο Sud Radio (δείτε εδώ), υποστήριξε για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του στους μαζικούς εμβολιασμούς, επισημαίνοντας την ανησυχία του για εμφάνιση νόσου Creutzfeldt–Jakob (θανατηφόρος σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια γνωστή και ως ασθένεια των "τρελών αγελάδων") σε 7 διαφορετικούς ανθρώπους που το μόνο κοινό που έχουν ήταν ότι έκαναν δύο δόσεις του ίδιου εμβολίου!
 


ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ
  Σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού, ο Καθηγητής εξηγεί:

"Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες αλλά αρχίζουμε να έχουμε μια ιδέα", τονίζοντας ότι "είναι μια κινεζική επιχείρηση αρχικά. Πιθανότατα, έχουν δουλέψει σε σχηματικά σχέδια από τους ιούς της νυχτερίδας. Αλλά φυσικά, υπάρχουν νέες κατασκευές από τη νυχτερίδα που επιτρέπουν το πέρασμα στον άνθρωπο"!ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
  Συμπληρώνει παρακάτω όμως ότι υπάρχει και αμερικανική ανάμιξη:

"Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τουλάχιστον οικονομική, αμερικανική πιθανώς και τεχνική, σε αυτή την επιχείρηση.

 Στην αρχή έχουμε έναν κινέζικο ιό και μετά έχουμε κάτι άλλο. Δηλαδή έχουμε νέες παραλλαγές που εμφανίζονται από τον κινεζικό ιό αλλά που απέχουν αρκετά από την αρχική του δομή...Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και φυσικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ο κόσμος μιλάει. Μπορεί να καταλήξουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια. Θα χρειαστεί χρόνος".ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 Για τον καθηγητή Μοντανιέ, κάθε θάνατος από φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

"Είμαστε ακόμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Γιατί αυτές οι νέες παραλλαγές δίνουν παρενέργειες", εξηγεί ο βιολόγος. " Ακόμη και ο αρχικός ιός δίνει παρενέργειες και άμεσες επιδράσεις που είναι υποφερτές ούτως ή άλλως, αλλά μετά προκαλεί μυοκαρδίτιδα, καρδιαγγειακά αποτελέσματα και σκοτώνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από αυτές τις μυοκαρδίτιδα, ένα από τα αποτελέσματα του εμβολίου", κρίνει Καθηγητής Luc Montagnier .

"Γιατρός - ερευνητής από εκπαίδευση, έχω την ηθική μουΟποιοσδήποτε θάνατος από φάρμακο, εμβόλιο, πρέπει να λογίζεται ως κάτι σοβαρό και όταν υπάρχουν αρκετοί θάνατοι είναι πραγματικά πρόβλημα"!


ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ - Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΪΟΝ
(Νόσος Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ - "τρελών αγελάδων")
"Τώρα έχεις την επίδραση των πράιον (σ.σ. prion - πρωτεϊνικό μολυσματικό σωματίδιο). Είμαστε στην τρίτη φάση.

 Η πρώτη φάση είναι οι αρκετά συχνές παρενέργειες που δεν διαρκούν πολύ, αλλά που ήδη σκοτώνουν ανθρώπους. Τότε έχετε τα καρδιαγγειακά αποτελέσματα. Και τώρα έχετε την επίδραση των πράιον. (Σημειώνουμε εδώ ότι prion είναι το πρωτεϊνικό μολυσματικό σωματίδιο που χαρακτηρίζει θανατηφόρες και μεταδοτικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, π.χ. η Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ, με συμπτώματα όπως σπασμούς, άνοια, αταξία (δυσλειτουργία ισορροπίας και συντονισμού) και αλλαγές συμπεριφοράς ή προσωπικότητας, διαταραχή ομιλίας, ακούσιες κινήσεις, αλλαγές στο βάδισμα, άκαμπτη στάση σώματος, όπως και απώλεια μνήμης, κατάθλιψη και παράνοια. Τα πράιον μολύνουν και ζώα, προκαλώντας π.χ. σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, γνωστή και ως νόσο των "τρελών αγελάδων". Έχει παρατηρηθεί ότι πράιον μπορεί να μεταδοθεί και από μολυσμένο χώμα σε φυτά και να περάσει πάλι στα ζώα π.χ. ελάφια).

Έρχονται άλλοι θάνατοι και αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο Creutzfeldt-Jakob" (σ.σ. Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ - γνωστή ως νόσος "τρελών αγελάδων" στα ζώα).

"Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σπάνια, συνήθως, όταν είναι σποραδική, είναι μία στο εκατομμύριο" εξηγεί ο Καθηγητής και ρίχνει την "βόμβα".

"Υπάρχει μια ομάδα 7 ανεξάρτητων ατόμων με διαφορετικούς γιατρούς που έχουν αυτή την ασθένεια. Ο κοινός παράγοντας είναι ότι εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις εμβολίου Pfizer!

Στη δεύτερη δόση εμφανίζονται μικρά σημάδια και μετά εμφανίζονται τα γενικά σημάδια της νόσου. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι προκαλείται από εμβόλια, αλλά πρέπει ακόμα να δούμε αυτήν την υπόθεση. Επειδή ο μόνος κοινός παράγοντας μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι να έχουν εμβολιαστεί με το ίδιο εμβόλιο"!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ
"Υπάρχουν πολλά άγνωστα και ειδικά στις παρενέργειες, είμαστε στην αρχή παρά στο τέλος. Γι' αυτό προσοχή, προσοχή και σταματήστε, σταματήστε τους μαζικούς εμβολιασμούς", λέει με αγωνία ο Νομπελίστας Καθηγητής Λουκ Μοντανιέ!

ΣΠΑΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου