ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

ΣΠΑΕΙ
0

   Την ώρα που χτύπαγαν αμέριμνοι παλαμάκια στην Κρήτη ο Κοτζιάς με τον Μπουσάτι, στα πλαίσια των εντατικών συνομιλιών υπό τη συνοδεία κρητικής λύρας, τα Τίρανα ετοιμάζουν παρασκηνιακά και μεθοδικά την Μεγάλη Αλβανία επί χάρτου, με την αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση των ίδιων των ΗΠΑ του Τραμπ!

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2018 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΑ
   Τα τύμπανα της Μεγάλης Αλβανίας θα ηχήσουν τον Μάρτιο του 2018, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά του ο Αλβανός Νομικός Σπάρτακ Νγκέλα, υπονοώντας πιθανότατα την Ένωση Αλβανίας και Κοσόβου ως πρώτο βήμα, ενώ τονίζει πως υπάρχει η  απόλυτη συγκατάθεση των ΗΠΑ και η στήριξη της Ε.Ε. (προφανώς επειδή η Σερβία παραμένει στη ρωσική σφαίρα και αρνείται να ενταχθεί-υποταγεί στο ΝΑΤΟ που την βομβάρδιζε ανηλεώς το 1999)!


   Υπό τον τίτλο "Τον Μάρτιο ξεκινά ο πραγματικός Αλβανισμός, η ένωση των αλβανικών εδαφών επιδιώκεται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ", ο Νγκέλα υποστηρίζει ότι το μόνο δυτικό έθνος είναι οι Αλβανοί στα Δυτικά Βαλκάνια, στους οποίους αποφάσισαν να ποντάρουν ΗΠΑ και Ε.Ε., ενώ επικεντρώνεται στην ακυρωμένη πια από το Συνταγματικό Δικαστήριο Θαλάσσια Συμφωνία Ελλάδας - Αλβανίας, κατηγορώντας την χώρα μας για προσπάθεια αρπαγής και ληστείας της αλβανικής θαλάσσιας επικράτειας, την οποία ισχυρίζεται ότι σταμάτησαν οι Αμερικανοί (μέσω Ράμα προφανώς) σώζοντας την Αλβανία από την προδοσία (εννοεί του ...Μπερίσα που την είχε δεχθεί επί Κώστα Καραμανλή)!

   Κατά τον ίδιο τρόπο, συνεχίζει, οι Αμερικάνοι έχουν υποσχεθεί τώρα να βοηθήσουν και στην Ένωση των Αλβανικών Εδαφών, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2018!

ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ...

   Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει σε Συμφωνίες με την (μικρή) Αλβανία των 3 σχεδόν εκατομμυρίων  πολιτών και των 29.000 τ. χλμ. και να προκύψει πως έχει τελικά συμφωνήσει με την Μεγάλη Αλβανία των 5 εκατομμυρίων Αλβανών και των 40.000 τ. χλμ.!

   Οι ΗΠΑ των Ρεπουμπλικάνων (σε πλήρη αντίθεση με τις ΗΠΑ των Δημοκρατικών) θέλουν την Μεγάλη Αλβανία δια τον φόβο των Ρώσων και των Σέρβων, ως υποκατάστατο της μεγάλης Γιουγκοσλαβίας, που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με την επιμονή των Γάλλων, σε ανάσχεση της μεγάλης Γερμανο-Αυστρο-Ουγγαρίας! Ενώ και η Αλβανία είναι απολύτως τεχνητό κράτος, το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στην επιμονή της Ιταλίας, για να κοπούν τα φτερά της Ελλάδας (Βόρειος Ήπειρος) και να ελέγχει η Ρώμη τα Στενά του Οτράντο, μαζί με τον νεότευκτο τότε προτεκτοράτο της...

  Οι ΗΠΑ θα βάλουν στο ΝΑΤΟ και τον UCK του Κοσόβου (διά της μεθόδου της Ενώσεως), για να κάνει υπό νατοϊκό πια μανδύα τις βρώμικες επιχειρήσεις των Βαλκανίων, που σχεδιάστηκαν ήδη από τον καιρό του Μπους...

   Μπροστά λοιπόν σε μια επερχόμενη καταρχήν Ένωση Κοσόβου και Αλβανίας, οι συζητήσεις Αθήνας Τιράνων είναι πίσω από τις εξελίξεις!

   Αντιθέτως, για να προληφθούν μεγάλες συμφορές, η Ελλάδα πρέπει άμεσα:

   1. Να ενισχύσει την ιστορική 8η Μεραρχία Ηπείρου, με πλήρη επάνδρωση, άριστο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, συνεχή εξάσκηση και δυνατότητα να δρα εντελώς ανεξάρτητα, νικηφόρα και αυτόνομα από άλλα μέτωπα...

   2. Να θέσει το Βορειοπειρωτικό Ζήτημα, που εκκρεμεί επίσημα στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών των 4 νικητριών μεγάλων δυνάμεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Ρωσίας, Αγγλίας, Γαλλίας! Έτσι θα μπορεί να στηρίζει την λογική των απανωτών βέτο της στο επιχείρημα ότι καμία συζήτηση ή αναγνώριση Ένωσης Κοσόβου με Αλβανία δεν μπορεί να υπάρξει, εάν προηγουμένως δεν λυθεί το Βορειοπειρωτικό! Δηλαδή η πραγματοποίηση της Ένωσης της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα.
  
  3. Καμία άρση του Εμπολέμου, εάν πρώτα δεν διευθετηθεί το Ζήτημα της Βορείου Ηπείρου, που εκκρεμεί από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και προηγείται.

  Επομένως, εν όψει της επερχόμενης Ένωσης Κοσόβου και Αλβανίας (πρώτο στάδιο της Μεγάλης Αλβανίας), δεν έχουν κανένα νόημα οι συζητήσεις με τα Τίρανα, που θέλουν να κερδίσουν και την πίτα και να χορτάσουν και τον σκύλο...

   Πολύ περισσότερο που αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως στις εντατικές συνομιλίες της Κρήτης ο Μπουσάτι επιχείρησε να θέσει και θέμα "Τσάμηδων" και "αλβανικής μειονότητας" στην Ελλάδα, σε ζητήματα κυρίως εργασιακά και περιουσιακά...

   Και επ΄ αυτών εμείς "παλαμάκια"...

   ΣΠΑΕΙ



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)