ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ - ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΡΩΣΙΚΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Την πλήρη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, ζητά άμεσα το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, μετά την επιβεβαίωση της άνανδρης, ανθελληνικής και αντιχριστιανικής Συμφωνίας πώλησης των υπερσύγχρονων ρωσικών αντιπυραυλικών/αντιεροπορικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία!

 Όπως μεταδίδουν το Ρωσικό και Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων ταυτόχρονα, υπήρξε δήλωση τουΣτρατιωτικού Συμβούλου του Προέδρου ΠούτινΒλαντιμίρ Κοζχίν σήμερα Πέμπτη 29-6-2017, από την8η Διεθνή Έκθεση Ναυτικής Άμυνας στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με την οποία η πώληση των S-400 προς την Τουρκία έχει ήδη συμφωνηθεί και παραμένει σε εκκρεμότητα μόνο το θέμα της παροχής δανείου στην Άγκυρα!


 ΚΟΖΧΙΝ: "Η σύμβαση έχει συμφωνηθεί και όλα είναι κατανοητά εκεί, αλλά το θέμα του δανείου, των κεφαλαίων δεν έχει διευθετηθεί ακόμα"!

  Για το ίδιο θέμα, ο Βίκτορ Κλάντοβ, επικεφαλής του τμήματος διεθνών και περιφερειακών συνεργασιών της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίαςRostec, επιβεβαίωσε στο Ρωσικό Πρακτορείο, ότιΡωσία και Τουρκία έχουν συμφωνήσει για τα τεχνικά ζητήματα της παράδοσης των S-400 Triumf (όνομα αναφοράς ΝΑΤΟ: SA-21 Growler) και της ένταξής τους στην αεράμυνα των Τούρκων!

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
 Πρόσφατα είχαμε ανακοινώσει, εδώ στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ότι θα θεωρούσαμεεχθρική προς την Ελλάδα μια τέτοια ενέργεια της Ρωσίας (δείτε εδώ) και τώρα πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε και να επιδιώξουμε την πλήρη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, εάν δεν ανακαλέσει αμέσως τη Συμφωνία! Διότι για εμάς τους Έλληνες, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης!

ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

  Υπενθυμίζουμε ότι οι S-400 μπορούν να χτυπήσουν αεροπλάνα, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς ακόμη, σε μήκος 400 χιλιομέτρων και σε ύψος 27 χιλιομέτρωνενώ μπορούν να παρακολουθούν δεκάδες στόχους και να καταρρίπτουν 36 από αυτούς ταυτόχρονα!

   Λόγω δε της εγγύτητας του μικρασιατικού χώρου προς την Ελλάδα, όπως φαίνεται και στους χάρτες που δημοσιεύσαμε πρόσφατα (δείτε εδώ), τα ελληνικά μαχητικά θα καταρρίπτονται άμεσα και κατά την απογείωσή τους από τους τουρκικούς S-400! Εξουδετερώνεται επομένως ολόκληρη η Πολεμική  μας Αεροπορία, που σημαίνει πως βαδίζουμε άμεσα προς νέα Τουρκική Εισβολή και Κατοχή, με την υπογραφή Πούτιν!Ο ΟΥΡΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ
  Η ενέργεια αυτή του Ρώσου Προέδρου, που πρέπει να ακυρωθεί άμεσα, είναι παρόμοια με εκείνη του Ούγγρου Ουρβανού, που αν και Χριστιανός, όπως ο Πούτιν, έχυσε εν τούτοις για λογαριασμό των Τούρκων, εκείνο το γιγάντιο κανόνι που κεραυνοβολούσε τα τείχη της Κωνσταντινούπολης, δίνοντας χαρά και δύναμη στους απίστους!

ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ;
   Ο Πούτιν, εάν δεν ακυρώσει άμεσα την αντιχριστιανική, φιλοτουρκική και φιλοϊσλαμική Συμφωνία πώλησης S-400 στην Τουρκία, θα θεωρηθεί ο μεγαλύτερος Ρώσος Ανθέλληνας του 21ου αιώνα!

  Και φυσικά, το λέμε και το υπογράφουμε, θα είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και στο Άγιον Όρος, που ονειρεύονται κάποιοι να κάνουν ρωσικό "αμπέλι"!

   Όποιος είναι με την Τουρκία, είναι εναντίον μας! Και όποιος είναι εναντίον μας, είναιεναντίον της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)