ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΟΥΝ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
 
 του Κωστή Αλεξίου

 Το ΣΠΑΕΙ τολμά για μια ακόμη φορά να παρέμβει, προτείνοντας δημόσια σε Ερντογάν και Ελλάδα μια ανταλλαγή! Μια ανταλλαγή πολύ μεγάλη και ιστορική, που μπορεί να αποτελέσει γέφυρα ειλικρινούς συνεννόησης και εμπιστοσύνης για το μέλλον... 

   Προτείνουμε έτσι την ανταλλαγή των 8 Τούρκων Στρατιωτικών που κατέφυγαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησαν πρόσφατα Άσυλο στην Ελλάδα - μετά το αποτυχημένο Πραξικόπημα κατά του Ερντογάν -  με όλους τους Έλληνες Αγνοούμενους  που βρίσκονται από το 1974 αιχμάλωτοι στην Τουρκία, έπειτα από την εγκληματική Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο μας (Επιχείρηση Αττίλας)!

   Οι ζώντες Αγνοούμενοι φέρονται να είναι τουλάχιστον 13, όπως αποκάλυψε και σε σχετικό βιβλίο με τίτλο "13 Περιστέρια" ο Πέτρος Κασιμάτης.
   Ένα μυστικό δίκτυο ατρόμητων Ελλήνων Αξιωματικών είχαν ψάξει τότε σαν κυνηγητικά γεράκια την Τουρκία, υπό τις διαταγές του Αρχηγού A' κλάδου της ΕΥΠ, Ταξίαρχου Αναξαγόρα Σπιτά και εντόπισαν μια μικρή ομάδα Ελλήνων αιχμαλώτων στην Ταξιαρχία Καταδρομέων στο Μπολού και ελάχιστους ακόμα στο Ντενισλί, νοτιοδυτικά της Άγκυρας!

   Αποφασίστηκε τότε η διάσωση 3 από αυτούς, σε μια παράτολμη επιχείρηση της ΕΥΠ, σε συνεργασία με τη Μοσσάντ και η οποία εν τέλει δεν καρποφόρησε, παρότι υπήρξε εμπλοκή με όπλα, ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες...

   Πιθανολογείται ότι επρόκειτο για: 
 1. Τον ηρωικό Αντισυνταγματάρχη Παύλο Kουρούπη, τον
"Λεωνίδα της Κερύνειας", που ως Διοικητής του 251 Τάγματος Πεζικού Κερύνειας και υπερασπίστηκε ηρωικά την πόλη καταφέρνοντας να καθηλώσει την τουρκική αποβατική δύναμη για 2,5 μέρες στην ακτή του όρμου Πεντεμίλι, διοικώντας 2 μόνο λόχους Πεζικού 645 συνολικά ανδρών!
  2. Για τον μικρό - τότε 5χρονο και σήμερα 47χρονο - Χριστάκη Λοΐζου, που εξαφανίστηκε τραυματισμένος μέσα από Νοσοκομείο κατά την διάρκεια της εισβολής και των βομβαρδισμών
   3.  Και έναν Ελληνοκύπριο με το όνομα Νίκος, ο οποίος είχε κάνει σπουδές στη Γερμανία.

   Ο Ερντογάν, που μέχρι τώρα σταμάτησε Σχέδια Εισβολών των Κεμαλικών Πραξικοπηματιών Στρατηγών στην Ελλάδα (Βαριοπούλα),  οφείλει να δείξει την ίδια ευαισθησία την οποία ζητά από εμάς, παραδίδοντάς μας όλους τους Ελλαδίτες και Κύπριους Αγνοούμενους, καθώς και όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις για την τύχη των υπόλοιπων, σε ένα σύνολο τουλάχιστον 401 Ελλήνων αιχμαλώτων στην Τουρκία, που είχε παραδεχθεί τότε δημόσια ο Πρωθυπουργός της Εισβολής Μπουλέντ Ετσεβίτ.
   Είναι μοναδική ευκαιρία για τον Ελληνισμό να πετύχει την απελευθέρωσή τους, ύστερα από 42 χρόνια μαρτυρίου στο τουρκικό, εφιαλτικό "Εξπρές του Μεσονυχτίου"!

   Αν ο Ερντογάν θέλει τους 8 Τούρκους, πρέπει να δώσει πρώτα τους (τουλάχιστον) 13 Έλληνες, η αυθεντικότητα των οποίων θα διαπιστωθεί με τεστ DNA.

  Αυτή ίσως είναι η τελευταία δυνατότητα ειλικρινούς Φιλίας, Συνεννόησης και Συνεργασίας, πριν αναγκαστούν να ηχήσουν οι σειρήνες της αξιοπρέπειας...

ΣΠΑΕΙ - spaei.gr

εξ/ακολουθήστε 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)