ΕΡΧΟΝΤΑΙ 13.000 ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ

ΣΠΑΕΙ
0

  13.000 συνολικά θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για νέους έως 29 ετών, έρχονται από το Φθινόπωρο μέσω ΟΑΕΔ, ενώ οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο σχετικό Πρόγραμμα έως τις 22 Αυγούστου.

   Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 10.000 θέσεις ανέργων νέων από 18 έως 24 ετών και 3.000 θέσεις για νέους έως 25-29 ετών.
  Οι νέοι αυτοί θα αμείβονται αντίστοιχα από 18 έως 21 ευρώ ημερησίως, θα έχουν ασφαλιστική κάλυψη και θα εργάζονται 30 ώρες την εβδομάδα (5 ημέρες επί 6 ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή), για 4 μήνες.
  Το σημαντικό είναι ότι οι νέοι που θα ολοκληρώσουν αυτό το 4μηνο Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (ΠΑΕΕ), θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ακόλουθο 8μηνο Πρόγραμμα επιδότησης κανονικής εργασίας, που θα προκηρυχθεί προσεχώς, με αρκετές θέσεις εργασίας να αφορούν τις ίδιες τις επιχειρήσεις όπου θα αποκτήσουν πρώτα εργασιακή εμπειρία.

  Οι άνεργοι νέοι, ας θυμούνται πάντα ότι η ζωή θέλει αγώνα και ας ρίξουν μια ματιά εδώ, φροντίζοντας είτε να εγγραφούν στον ΟΑΕΔ είτε να ανανεώσουν την εγγραφή τους.

ΣΠΑΕΙ
εξ/ακολουθήστε 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)