ΑΠΟ ΖΩΝΑΡΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ! Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0
Επιβεβαιώνεται κατά γράμμα για άλλη μια φορά ο Άγιος Παΐσιος που είχε πει ότι "οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους"!

ΑΠΟ ΖΩΝΑΡΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Και πραγματικά, κατά τους χθεσινούς, φανατικούς εορτασμούς για τα 562 χρόνια από την Άλωση της Πόλης μας, με τη συγκρότηση μάλιστα ειδικών σωμάτων Γενιστάρων από επίλεκτους άνδρες του τουρκικού στρατού, και καθώς το προεδρικό ελικόπτερο με τον Ερντογάν σε ρόλο Πορθητή ετοιμαζόταν να προσγειωθεί θριαμβευτικά, ένα μαύρο ζωνάρι από τα μεγάλα πανό υποδοχής ξετυλίχθηκε από τον στροβιλισμό του αέρα, σηκώθηκε απειλητικά σαν τεράστιο φίδι ψηλά στον ουρανό και απείλησε να πιάσει στα δίχτυα του την έλικα του ελικοπτέρου συντρίβοντάς το μαζί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας!

Το ζωνάρι της κατεχόμενης Πόλης μας, το ίδιο το εορταστικό ζωνάρι των Τούρκων θα σκότωνε παραλίγο τον ίδιο τον υπερφίαλο Ερντογάν, που παρασυρμένος από τον παρανοϊκό Νταβούτογλου, θέλει να ξαναφτιάξει την Οθωμανική Αυτοκρατορία!

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Ο Θεός όμως ο αληθινός και Τριαδικός, με ένα απλό ζωνάρι τους έδειξε ότι η Τουρκία μάλλον πρέπει να ετοιμάζει τα κόλλυβά της παρά τη νέα Αυτοκρατορία της, καθώς από τα ίδια τα λάθη και τους κομπασμούς, την αυθάδεια, την αλαζονεία και τον εθνικιστικό κατακτητικό παροξυσμό της, θα πνιγεί και θα καταστραφεί, ακριβώς επάνω στα πανηγύρια και τις "δόξες" της...

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
Την ίδια ώρα ο θρασύτατος Νταβούτογλου καλούσε από το βήμα της προκλητικής φιέστας τους Τούρκους "να είναι έτοιμοι για νέες κατακτήσεις" και "να προχωρήσουν" πέραν των κατακτήσεων του Πορθητή!

Αλλά το μήνυμα του όχι τυχαίου περιστατικού ας τους είναι πλέον ολοκάθαρο:
"Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους"! Γιατί, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι προθέσεις, οι εορτές, οι γενίτσαροι και τα τουρκικά πρωτοσέλιδα, αλλά και οι συνεχείς παραβιάσεις στο Αιγαίο, "θα πάνε να ξυθούν στην γκλίτσα του τσοπάνη"... 
Και τότε... ο Δικέφαλος έρχεται! Και είναι πολύ πιο ζόρικος από ένα απλό ζωνάρι...


 Δείτε το βίντεο του "ζωναριού" που θα έπνιγε τον Ερντογάν


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)