ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ - 211 ΔΙΣ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Τελικό πόρισμα

ΣΠΑΕΙ
0
211 Δισεκατομμύρια ευρώ μας χρωστά η Γερμανία, σύμφωνα με το τελικό πόρισμα 160 σελίδων της επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως αναφέρει το "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής!
Από αυτά τα 211 συνολικά δισ., τα 9 δισ. ευρώ είναι Επανορθώσεις για τις καταστροφές που προξένησαν στη χώρα μας τα γερμανικά στρατεύματα στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Άλλα 11 δισ. ευρώ αφορούν το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που πήραν οι χιτλερικές δυνάμεις από την Τράπεζα της Ελλάδος από το οποίο είχαν πληρώσει μόνο 2 δόσεις...

Το πόρισμα περιλαμβάνει ντοκουμέντα ανά περιοχή και στοιχεία απόλυτα τεκμηριωμένα, ενώ οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές στην Ελλάδα ανέρχονται στο 19% του πληθυσμού μας, δηλαδή σε 1.400.000 Έλληνες που πέθαναν ή τραυματίστηκαν βαριά!

Αυτά τα 211 δισ. ευρώ, αρκούν για να αποσβέσουν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους, το οποίο αγγίζει τα 300 δισ. χωρίς έλεγχο νομιμότητας. Αν δε υπολογιστεί η ζημία που προκάλεσε το Γερμανοτραφές Μνημόνιο στη χώρα και το "λάθος" του ΔΝΤ στο πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης, τότε έχουμε και ρέστα!

Το Γερμανικό Χρέος προς την Ελλάδα προηγείται άλλωστε και χρονικά και ηθικά και πρέπει να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα. Εάν δε η Γερμανία αρνηθεί να το αναγνωρίσει, τότε νομιμοποιεί και εμάς να μην πληρώσουμε το δικό μας...



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)