ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΟΛΑ ΤΑ EXIT POLLS! ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Αληθινή πανωλεθρία έχει υποστεί η Κυβέρνηση Σαμαρά, όπως δείχνουν τα εφιαλτικά για το Μέγαρο Μαξίμου Exit Polls, που επιβεβαιώνουν απόλυτα τις εκτιμήσεις του ΣΠΑΕΙ, που τόλμησε ανοιχτά και έδωσε πρώτο, πριν την κάλπη, το αποτέλεσμα-τρόμο για τη ΝΔ!
Στο ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ισοπαλία με τον Καμίνη! Τρίτος ο Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ! Σχεδόν μαζί με τον Κασιδιάρη! Επομένως για πρώτη η φορά δεν θα έχει υποψήφιο η ΝΔ στον δεύτερο γύρο, από το 1974!

   Στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ! Τρίτος ο Κουμουτσάκος της ΝΔ! Η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια-καθρέφτης της Ελλάδας!

   Στο ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεύτερος ο Καλαφάτης της ΝΔ!

  Στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεύτερος ο Ιωαννίδης της ΝΔ με ποσοστό συντριβής, έναντι του ¨αντάρτη" της ΝΔ Τζιτζικώστα! Πρόκειται για χαστούκι προσωπικό στον Αντώνη, που δείχνει πως είχε κακούς συμβούλους, κακή εικόνα και ζούσε σε γυάλινο πύργο...

   Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Σαμαράς είναι σε απελπισία! Δεν περίμεναν τέτοια συντριβή! Επειδή έχουν κόλακες γύρω τους και δεν ακούν τις αυθεντικές φωνές της αλήθειας και του λαού, που πονά, πεινά, υποφέρει!

   ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Καθώς το κλίμα θα επιδεινώνεται συνεχώς δημιουργώντας χιονοστιβάδα και μάλιστα αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή να υπάρξει αληθινό ΒΑΤΕΡΛΩ Σαμαρά στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

   Επομένως είναι πολύ πιθανό ο Πρωθυπουργός - που είναι γνωστό πως απελπίζεται εύκολα στα εκλογικά - να παίξει το τελευταίο χαρτί-εκβιασμό, λέγοντας στον κόσμο:
   "ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ - ΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ"!
ΣΠΑΕΙ






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)