ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΡΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: "ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ"! Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0
  "Εμείς οι Έλληνες .... έχουμε την κακή συνήθεια να καταστρέφουμε με τα ίδια μας τα χέρια ό,τι με κόπους και θυσίες δημιουργούμε. Και αυτό το πράττουμε κατά κανόνα εις τας παραμονάς της επιτυχίας!

   Την αδυναμία μας αυτή ακριβώς συμβολίζει και ο μύθος του Σισύφου. Και δεν είναι τυχαίον το γεγονός ότι ο μύθος αυτός είναι ελληνικός"!
  Ιστορική ρήση του αείμνηστου Πρωθυπουργού και μετέπειτα Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, με άπειρες εφαρμογές από τα αρχαία ακόμη χρόνια ως τώρα στην ιστορία μας.
   Μια τέτοια αυτοκαταστροφή έγινε και το 2009, όταν το "λεφτά υπάρχουν" ξεγέλασε τους Έλληνες που ψήφισαν Γιωργάκη και καταστράφηκαν ολοσχερώς εκεί που είχαν πετύχει ένα υψηλό βιωτικό επίπεδο και η χώρα ανακτούσε έναν πρωταγωνιστικό γεωπολιτικό ρόλο με Αγωγούς και στενή Συμμαχία με Γαλλία και Ρωσία, αλλά και οικονομικό άνοιγμα στην Κίνα!
   Την καταστροφή του 2009, είναι βέβαιο πως δεν θα μπορούσε να την ανεχθεί ο αείμνηστος Πρόεδρος! Και θα έκανε τα πάντα για να την σταματήσει! Τιμωρώντας παραδειγματικά τους πρωταίτιους!
    Δείτε το βίντεο του 1974, σε μια ομιλία επί των ερειπίων της αμερικανοκίνητης Χούντας και της φοβερής εθνικής καταστροφής της Κύπρου μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)