"ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ, "ΦΘΗΝΟ" ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Το "τελευταίο παραμύθι" στήνει η Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζοντας με το δήθεν "Πρωτογενές Πλεόνασμα" και πανηγυρική Έξοδο στις Αγορές, δηλαδή τον περιβόητο άμεσο, ελεύθερο, διαρκή και "φθηνό" δανεισμό της χώρας από διεθνείς επενδυτές και κεφάλαια εκτός Τρόικας και ΔΝΤ, ώστε να φτιάξει
κλίμα επιτυχίας και δήθεν τέλους του Μνημονίου, όπως κατήγγειλε προχθές ο Τσίπρας και πρωτοσέλιδα σήμερα η Αυγή!

 Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε ότι έρχεται "το success story νούμερο δύο, με γερμανική σκηνοθεσία, αγοραίους πρωταγωνιστές και τους γνωστούς κομπάρσους - την ελληνική κυβέρνηση - στήνεται στο εξής σενάριο: Η Eurostat στις 22 Απριλίου θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα κάποιο πλεόνασμα. Αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που θα υπάρξει πλεόνασμα σε μία χώρα κατόπιν πολιτικής συμφωνίας».

    Τότε όμως «θα αρχίσουν προεκλογικά, τηρώντας τις καλύτερες παραδόσεις του φθαρμένου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που εκπροσωπούν, να υπόσχονται ότι θα μοιράσουν κάποια ψίχουλα στους ιθαγενείς. Σε μια ανήθικη και ξεδιάντροπη επιχείρηση εξαπάτησης συνειδήσεων. Ταυτόχρονα, θα επιχειρήσουν, έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, στις αρχές Μαΐου, μία "στημένη" έξοδο στις αγορές. Ένα μικρό ποσό με επιτόκιο λίγο κάτω από το 5%, ίσα-ίσα για να μπορούν να οργανώσουν ένα προεκλογικό "θρίαμβο" για το λαό που θεωρούν όχλο. Έχουν ήδη βρει και τον πρόθυμο οίκο, που θα ντύσει τη Μπάρμπι τους. Κατά σύμπτωση βέβαια είναι ένας οίκος που κατέχει ελληνικά ομόλογα και όλο αυτό το παιγνίδι θα του αποφέρει εύκολα και μεγάλα κέρδη. Και τα παιχνίδια αυτά θα μεταφερθούν μετά στο χρηματιστήριο και στα spreads»!

   Και βέβαια, οι φόροι-φόροι και τα μέτρα-μέτρα... Η φτώχεια-φτώχεια και η ανεργία-ανεργία, αλλά και η εργασία μια κακοαμοιβομένη τραγωδία...
   ΣΠΑΕΙ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)