ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΤΣΙΠΡΑ" ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ! - ΚΟΜΜΑ "ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Το Ποτάμι δεν είναι παρά ο παραπόταμος του Μνημονίου και του Σημιτικού Εκσυγχρονισμού, που πάντα ονειρεύονταν οι Εκσυγχρονιστές να εφαρμόσουν στην "αυτιστική" όπως την χαρακτήριζαν Ελλάδα, σαν ψυχροί χειρουργοί σε Γερμανικό
Χειρουργείο, επί πείσμονος Έλληνος ασθενούς, που δεν τους κάνει τη χάρη να υποκύψει στο μοιραίον, παρά τα μιντιοφάρμακα, τις δολιοτομές στην Ταυτότητα και τις τραχειοϋποβολές με σωλήνα βαθέως και σκοτεινού ύδατος στην ψυχή και την συνείδησή του!

 Ο γνωστός θαυμαστής του Σημίτη και γνωστός δημοσιογράφος του Μεγκάλου Καναλιού (Ποταμιού;) Σταύρος Θεοδωράκης, παρουσίασε σήμερα το νέο κόμμα που θα λέγεται "το Ποτάμι", μαζί με μια λίστα υποστηρικτών και συζητητών, που αμέσως δείχνουν σε πολλά σημεία της κοίτης υψηλή ρύπανση και θολόν ύδωρ, με αρκετές δόσεις μόλυβδου, υδράργυρου και καδμίου, εντελώς ακατάλληλο για πόση και πότισμα, ακόμη και για πολιτική εισπνοή!

   ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ...
   Εκτός του ότι μέσα στους υποστηρικτές και τους "ανθρώπους με τους οποίους μιλά το κόμμα", είναι ο περίφημος Νίκος Δήμου - πελεκητής των θεμελίων και των εθνικών θεμάτων και συμφερόντων - το Ποτάμι φαίνεται πως θα είναι ένα κόμμα "Νέου Μνημονίου" που θα ονομαστεί για λόγους επικοινωνίας "Εθνικό Σχέδιο", ώστε να διαδεχτεί το Μνημόνιο που δήθεν τελειώνει (!) και να πλήξη τη Μνήμη και τη λογική όπως φαίνεται!

   "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"
 Αυτά προκύπτουν από σχετική ερώτηση που έγινε στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, για τοαν θα είναι με το Μνημόνιο ή όχι.  Και τι απάντησε, αφού απέφυγε συστηματικά να πάρει θέση;  
   «Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ερωτήματα από αυτό"! 
   Δηλαδή, η Εθνική Καταστροφή Γιωργάκη και Εκσυγχρονιστών, η τραγωδία και ο εφιάλτης που ζει ο ελληνικός λαός, δεν είναι τόσο σοβαρό ερώτημα και θέμα! Οι αυτοκτονίες, η πείνα, η δυστυχία, η φτώχεια, η γιγάντια ανεργία, η καταστροφή των μικρομεσαίων, οι διαλύσεις οικογενειών, οι απολύσεις, οι κατασχέσεις, οι μισθοί Βουλγαρίας, δεν είναι τίποτε!!! Δεν αγγίζουν το ρημάδι το Ποτάμι;

   "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ"
   Αλλά δεν έφτανε όσα είπε για το πλέον σοβαρό πρόβλημα της Ελλάδας και του Έλληνα, που αντιμετωπίζει ζήτημα επιβίωσης, χωρίς κανένα απολύτως φως για τα επόμενα χρόνια. Συμπλήρωσε έτσι ο κ. Θεοδωράκης ότι:
   "Το Μνημόνιο τελειώνει τον Μάιο"! 
   Ίσα ίσα όμως ακριβώς δεν τελειώνει! Γιατί οι Μνημονιακές Υποχρεώσεις και τα εξοντωτικά Μνημονιακά Μέτρα, η Λιτότητα θανάτου, η Φοροκρατία και κυρίως οι Μνημονιακές Συνέπειες σε Κοινωνία και Πολιτεία, θα συνεχιστούν αμείωτα για πολλά πολλά χρόνια, πληρώνοντας πανύψηλα επιτόκια αρκετών δις κάθε χρόνο, επειδή ακριβώς θα φοράμε τις Μνημονιακές Αλυσίδες!
   Πολύ περισσότερο που το λεγόμενο Πλεόνασμα (που ψυχολογικά και λογοτεχνικά "πρέπει" όντως να εμφανίζεται) είναι απόλυτο "διαφημιστικό" τρυκ, καθώς αποτελείται από απλήρωτα εσωτερικά χρέη και καταληστεμένους μισθούς, συντάξεις και απολύσεις! Τέτοιο Πλεόνασμα είναι και γι΄ αυτό όχι μόνο δεν θα φέρει θεραπεία, αλλά εξανθήματα και απρόβλεπτες παρενέργειες!

   "ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ...ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ"
"Το Μνημόνιο τελειώνει τον Μάιο. Άρα ανήκει στο παρελθόν. Το μεγάλο ζήτημα αυτή την στιγμή της χώρας δεν είναι να συζητά για τις μεγάλες αποφάσεις του παρελθόντος. Η μεγάλη ανάγκη είναι αν θέλουμε ένα εθνικό σχέδιο για να βγούμε από την κρίση. Και όταν λέμε εθνικό σχέδιο, υπάρχει μια μικρή διαφορά. Τα εθνικά σχέδια δεν είναι κομματικά κιτάπια. Θα δημιουργηθεί από την κοινωνία. Από τους ανθρώπους που έχουν ζήσει το αδιέξοδο. Και θα υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο που θα αντικαταστήσει τα Μνημόνια»!

   ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ...
   Δηλαδή το "Ποτάμι" θα εξακουλουθήσει να έχει πιράγχας, που θα τα ελληνοποιήσουμε  όμως και θα τα ονομάσουμε "πέστροφες"...

   ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
   Έτσι το Μνημόνιο θα μετονομαστεί σε "Εθνικό Σχέδιο" και θα το αντικαταστήσει! Με άλλα λόγια θα έχουμε συνέχιση του Μνημονισμού, με ένα "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ", ενώ θα τρέχουν συνεχώς οι Μνημονιακές Υποχρεώσεις Εξωτερικού, το εν πολλοίς παράνομο και απεχθές Χρέος με μίζες χιλίων "Χριστοφοράκων", που τελειώνει τώρα κοντά,  το ...2050! 
   Καλά κρασιά ή μάλλον "καλά Ποτάμια"...

    Ο "ΤΣΙΠΡΑΣ" ΤΟΥ ΣΗΜΗΤΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ;
   Αλλά και καλοί "Τσίπρες", σαν αυτόν που φαίνεται να Αναγεννάται από την τέφρα του περιβόητου Εκσυγχρονισμού του Σημίτη, για να πάρει και αρκετές ψήφους από τον αυθεντικό Τζε γκε Τσίπρα ντον Σύριζα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)