ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ! ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΪΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Αποκάλυψη-σοκ από τηλεφωνική επικοινωνία της Επικεφαλής Εξωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε. Λαίδης Κάθριν Άστον με τον ΥΠΕΞ της Εσθονίας Ούρμας Πάετ, και στην οποία ομολογείται ότι οι Ελεύθεροι Σκοπευτές-Δολοφόνοι της Πλατείας Ανεξαρτησίας (Μαϊντάν) στο Κίεβο, δεν ήταν
άνθρωποι του Γιανουκόβιτς, αλλά της ίδιας της Αντιπολίτευσης, που ανέλαβε έπειτα παράνομα την Διακυβέρνηση της χώρας και έσπευσε να εκδώσει και ένταλμα Σύλληψης κατά του νόμιμου Προέδρου, μόνο και μόνο για να τον αναγκάσει να φύγει από τη χώρα και να περιέλθει έτσι η Ουκρανία στη δυτική σφαίρα επιρροής!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ
ΟΥΡΜΑΣ ΠΑΕΤ: "Γίνεται τώρα όλο και περισσότερο φανερό ότι πίσω από τους Ελεύθερους Σκοπευτές δεν ήταν ο Γιανούκοβιτς, αλλά ήταν κάποιος από το νέο συνασπισμό (αντιπολίτευση)"!
   Ο Εσθονός Υπουργός Εξωτερικών ακούγεται να υπενθυμίζει επίσης τη συνομιλία του με μια γιατρό που περίθαλπτε όσους δέχτηκαν τα πυρά από Ελεύθερους Σκοπευτές στο Κίεβο. Η γιατρός λοιπόν του είπε ότι και οι δύο διαδηλωτές και η Αστυνομία πυροβολήθηκαν από τους ίδιους ανθρώπους!
  Και συμπλήρωσε επίσης "ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν από Ελεύθερους Σκοπευτές από τις δύο μεριές, Αστυνομικούς και ανθρώπους στους δρόμους (διαδηλωτές), σκοτώθηκαν από τους ίδιους Ελεύθερους Σκοπευτές, που σκοτώναν ανθρώπους και από τις δύο πλευρές"!
  Και τότε σε αυτά τα στοιχεία η Ashton αντέδρασε λέγοντας: 
ΑΣΤΟΝ: «Λοιπόν, ναι ... αυτό είναι, αυτό είναι τρομερό"!

   Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
 Η συνομιλία-φωτιά - που ανέβηκε στο διαδίκτυο από άνθρωπο προφανώς πιστό στον  Γιανουκόβιτς ο οποίος εγκλωβίστηκε όπως τόσοι στην Ουκρανία και προβλήθηκε ήδη από το RT- δείχνει  ανάμιξη όχι μόνο της Αντιπολίτευσης, αλλά πιθανάν και ξένων Υπηρεσιών, οι οποίες και καθοδηγούσαν με τέτοια ακρίβεια την επιχείρηση ενοχοποίησης του Γιανουκόβιτς!
   Είναι φανερό, ότι οι ίδιοι Σνίπερς πυροβολούσαν και προς τις δύο πλευρές, για να ανάψουν τα αίματα της μια κατά της άλλης και να υπάρξουν ένοπλες αντεκδικήσεις και Εμφύλιο μακελειό, που θα οδηγούσε σε διεθνή κατακραυγή και πτώση τον νόμικο ρωσόφιλο Πρόεδρο της Ουκρανίας, όπως και έγινε!

   ΚΛΑCΙAΚΕΣ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ
 Η εμπλοκή ξένων Υπηρεσιών σε τέτοιες δουλειές - όπως ανατροπές μη συνεργαζόμενωνσυνηθισμένη πρακτική.
Προέδρων και Πρωθυπουργών - είναι
   Αρκεί να θυμηθεί κανείς τι έγινε με τον Καραμανλή που όπως ο Γιανουκόβιτς ήθελε τη συνεργασία με τη Ρωσία: καταστροφικοί εμπρησμοί με 66 νεκρούς το 2007 μέσα στην καλοκαιρινή προεκλογική περίοδο, παρακολουθήσεις τηλεφώνων, προετοιμασία δολοφονίας, υποβοήθηση λεηλασίας, εξέγερσης και πρωτόγνωρων καταστροφών στην Αθήνα το 2008...
  Αρκεί ακόμη να θυμηθεί κανείς πώς δολοφονήθηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ...
   Αρκεί να θυμηθεί κανείς πώς οι ξένες Υπηρεσίες έστησαν πρόσφατα την υπόθεση με τη ρίψη χημικών κατά του Άσαντ στη Συρία, ώστε να τον ενοχοποιήσουν σαν δολοφόνο στη διεθνή κοινή γνώμη και να προκληθεί Δυτική Επέμβαση, με κόστος εκατομμύρια δολάρια που θα γέμιζαν τα ταμεία των Πολεμικών Βιομηχανιών...
   ΣΠΑΕΙ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)