ΒΑΤΕΡΛΩ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤAKΥΡΩΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

ΣΠΑΕΙ
0

Αληθινό "Βατερλώ" για τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα καταντά η απαράδεκτη επίσημη επίσκεψη χθες του Υπουργού Εξωτερικών Τραγωδιών Ε. "Βενιζέλου" στο Κίεβο, χάρη στην οποία αναγνώρισε την παράνομη "Κυβέρνηση Τουρτσίνοφ" η οποία απαγόρευσε δια νόμου τη χρήση όλων των μειονοτικών γλωσσών και της Ελληνικής
σε όλη την Ουκρανία, όπου κατοικούν 150.000 Έλληνες και 40.000 Ελληνορθόδοξοι Γκαγκαούζοι!
   Εκτός αυτού η Ελληνική είναι γλώσσα Θρησκευτικής Λειτουργικότητας , αλλά και γλώσσα Πολιτισμού, πανάρχαια θεμελιωμένου στην Ουκρανία, με δεκάδες ελληνικές αποικίες από τον καιρό ακόμη της Μιλήτου!

   ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ
Θυμίζουμε στον Υπουργό Εξωτερικών Τραγωδιών, ότι νόμιμη Κυβέρνηση, είθισται να είναι αυτή που εκλέχθηκε με Δημοκρατικές Διαδικασίες:
   Προεδρικές Εκλογές Ουκρανίας 2010. Έλαβαν:
   Γιανουκόβιτς    48,95%   -    Τιμοσένκο  45,47%
  Άρα ποιον πάει και αναγνωρίζει επισήμως;
   Διότι παρότι υπήρξε συμφωνία Αντιπολίτευσης - Γιανουκόβιτς, για ομαλοποίση του κλίματος, με σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Εκλογές, η αντιπολίτευση όμως δεν σεβάστηκε τη Συμφωνία και κήρυξε καταζητούμενο τον Πρόεδρο.
   Ο Υπουργός λοιπόν μπορούσε να πάει στο Κίεβο ανεπισήμως και να δεχθεί Ουκρανούς αυστηρά στο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας. Έπειτα να πάει στην Κριμαία, έπειτα στον Γιανουκόβιτς και τέλος στη Μόσχα, ώστε να μην έχει ρίξει τουλάχιστον Διπλωματικά καμία πλευρά, χωρίς να προκρίνει και καμία, ζυγίζοντας ποιος έχει αξιοπιστία, δίκαιο και μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερα τους Ελληνικούς Πληθυσμούς της πρώην Ουκρανίας, αλλά και να υποστηρίξει σθεναρά τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα!

   ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΥΤΙΝ - ΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
   Η δυσαρέσκεια Πούτιν από την πρωτοφανή και εχθρική ελληνική στάση είναι δεδομένη! Και να δούμε όταν θα χρειαστεί η Ελλάδα βοήθεια στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, στην ΑΟΖ, στα Βαλκάνια ή όταν θα έχει Κρίση με την Τουρκία ή την ετοιμαζόμενη ταχέως "Μεγάλη Αλβανία" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕYΣΕΙ;
   Γι΄ αυτό γράφουμε ότι πρόκειται για "Βατερλώ" της Ελληνικής Διπλωματίας, καθώς καταστρέφει τις ζωτικές σχέσεις μας με τη Ρωσία, που με τόσο κόπο και κόστος οικοδόμησε ο Κώστας Καραμανλής! Τον οποίο είναι βέβαιο πως αναπολεί και θέλει ξανά και επειγόντως  το Κρεμλίνο και ο ίδιος ο Πούτιν!

   ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ
   Χονδροειδέστατο τρίτο σφάλμα, που θα προκαλέσει την οργή του Πούτιν, είναι το γεγονός ότι δήλωσε επισήμως πως "η Ελλάδα, ως προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως κράτος, στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και τα υφιστάμενα σύνορα της Ουκρανίας, γιατί ασκούμε μια εξωτερική πολιτική αρχών που βασίζεται στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου".
   Δηλαδή με άλλα λόγια, η τυφλή Ελλάδα μαλώνει την Ρωσία, παραβλέπει την πραγματικότητα στην Κριμαία, όπου διαμένουν εκατοντάδες Έλληνες, παραβλέπει το γεγονός ότι η Κριμαία είναι Αυτόνομη Δημοκρατία και κατακυρώνει την Ταυρική Χερσόνησο σε μια παράνομη Κυβέρνηση, ενός ανύπαρκτου Κράτους, που από τον Δνείπερο και δώθε (ανατολικά) είναι βαμμένο Ρωσικό, κάνοντας τη Μόσχα να πηδήξει ως επάνω, με τα καμώματά του, επειδή κουβαλά μαζί του και την  ταμπέλα "Προεδρίας της Ε.Ε."...
  
   ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
   Αλλά και πολιτικά για τον ίδιο αποτελεί σφάλμα η Αναγνώριση Τουρτσίνοφ, διότι πρόκειται για "Κυβέρνηση" που σχηματίστηκε αυθαίρετα μετά από Δυτική υποδαύλιση των ταραχών και επεισοδίων και δεν εκπροσωπεί καν τη μισή Ουκρανία!
   Από την άλλη πλευρά, είναι σαν να λέει ο "Βενιζέλος" ότι εάν υποθετικά ανατραπεί από τον λαό η Συγκυβέρνησή του με τον Σαμαρά, τότε αμέσως και αυτόματα θα είναι απολύτως νόμιμη η νέα προσωρινή Κυβέρνηση και πρέπει να αναγνωρισθεί διεθνώς....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)