ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ! - ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Πολυβολεία έστησε ο Ρωσικός Στρατός γύρω από το Κοινοβούλιο της Αυτόνομης Κριμαίας, όπου βρίσκονται ακροβολισμένοι πρηνηδόν σε θέσεις μάχης και με το δάχτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται Ρώσοι Κομάντος
, όπως αναφέρει το Γιούνιαν!

 Έχουν καταγραφεί επίσης Στρατιώτες να φέρουν βαρύ οπλισμό, ακόμη και αναρτημένα αντιαρματικά!
  Στο κτίριο κυματίζει η Ρωσική Σημαία, όπως και στον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου Συμφεροπόλεως!

   30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
  Χαρακτηριστικό της πυρετώδους προετοιμασίας της Απόσχισης από την Ουκρανία, είναι το γεγονός πως ο νέος Πρωθυπουργός της Αυτόνομης Κριμαίας Σεργκέι Ακσένοφ, επισπεύσει κατά δύο ολόκληρους μήνες του Δημοψηφίσματος της "Ευρύτερης Αυτονομίας", που θα γίνει, αντί για τις 25 Μαΐου, στις 30 Μαρτίου, σύμφωνα με Ρωσικά ΜΜΕ.
   Έτσι διαμορφώνονται πλέον δύο μόνο βιώσιμες λύσεις για την Κριμαία μετά την επερχόμενη Απόσχισή της από την Ουκρανία, με έναν κοινό παρονομαστή, αυτόν της Ρωσίας:
  1. Αυτονομία εντός της Ρωσίας
  2. Πλήρης Ένωση και Ενσωμάτωση στη Ρωσία.

   ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
   Εν τω μεταξύ με εντολή της Μόσχας χορηγούνται Ρωσικά Διαβατήρια στους άνδρες των ΑΣτυνομικών Δυνάμεων ΜΑΤ (Μπερκούτ) του Γιανουκόβιτς, τις οποίες διέλυσε η νέα "κυβέρνηση" του Κιέβου, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για χορήγησή τους και σε πολίτες της Κριμαίας, με την προϋπόθεση να παραμείνουν προς το παρόν εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)