Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (+1948) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Εκπληκτική προφητεία του Γέροντος Θεοδοσίου (Kashin) του Minvody που κοιμήθηκε το 1948, για τα γεγονότα στην Ουκρανία!
 Ο Γέροντας Θεοδόσιος, ανάμεσα σε άλλες προφητείες του για την Ρωσία και την Κίνα, είδε και το μέλλον Ουκρανίας και
Λευκορωσίας, κάνοντας λόγο για μια Νέα Ρωσική Ένωση, αναφερόμενος και σε εκείνους που δεν την θέλουν, όπως η σημερινή δυτικόφιλη "Αντιπολίτευση" του Κιέβου!

   Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί σχετικά με το μέλλον Ουκρανίας και Λευκορωσίας, απάντησε:

 "Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του Θεού. Οι άνθρωποι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι ενάντια με την ένωση με την Ρωσία ακόμη και αν θεωρούν τον εαυτό τους πιστό θα γίνουν υπηρέτες του διαβόλου.
   Οι Σλαβικοί λαοί έχουν μια μόνο τύχη, και οι μοναχοί Πατέρες της Λάβρας των Σπηλαίων του Κιέβου δεν πρόκειται να αλλάξουν τον βαρύνοντα λόγο τους. Αυτοί, μαζί με την χορωδία των Νεομαρτύρων της Ρωσίας θα κερδίσουν με την προσευχή τους μια νέα Ένωση των τριών αδελφών λαών"!

   Σημ. Ο Μοναχισμός στα Σπήλαια της Λαύρας του Κιέβου, θεμελιώθηκε από τον Όσιο Αντώνιο από το Άγιον Όρος! Ο Ναός της Λαύρας των Σπηλαίων κτίστηκε το 1073 από βυζαντινούς μαστόρους τους οποίους έστειλε στο
εκεί η ίδια η Θεοτόκος των Βλαχερνών, από την Πόλη μας!
  Στα δαιδαλώδη Σπήλαια-Κατακόμβες της Λαύρας του Κιέβου, θησαυρίζονται 118 αδιάφθορα λείψανα και 61 ευωδιάζουσες κάρες Αγίων!
  Η Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, αποτελεί επομένως το "Αγιον Όρος" της Ρωσίας και ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)