ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ: Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΠΑΕΙ
0
Με μια ιστορική και αποφασιστική κίνησή του το Κοινοβούλιο της Αυτόνομης Κριμαίας, ψήφισε σήμερα το μεσημέρι την Ένωση του με την Ρωσία, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και προκαλώντας πραγματικό σεισμό στη Δύση!
   Μάλιστα αποφάσισε την σχετική διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για
τις 16 Μαρτίου, σε δέκα μόλις ημέρες από σήμερα, με αυτό το ερώτημα: ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ή Αυτόνομη παραμονή στην Ουκρανία! 
   Το Δημοψήφισμα θα συνταχθεί μάλιστα σε τρεις γλώσσες: Ρωσικά, Ουκρανικά, Ταταρικά.
   Η Κίνηση αυτή της Κριμαίας, σημαίνει - όπως γράφαμε σταθερά εξ αρχής - ΑΠΟΣΧΙΣΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ από την Ουκρανία και ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ στη Ρωσία!

   ΕΤΟΙΜΗ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
   Ήδη συνεδρίασε αστραπιαία το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας υπό τον Πούτιν και εξέτασε το προαποφασισμένο θέμα, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου Βουλευτή Σεργκέι Μιρόνοφη Μόσχα είναι έτοιμη από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα να Ενσωματώσει Νομοθετικά την Κριμαία!


   ΑΦΩΝΟΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
   Ο μέγας σεισμός που προκάλεσε η Δημοκρατική Απόφαση του Κοινοβουλίου της Αυτόνομης Κριμαίας, τους έχει αφήσει όλους άφωνους, αφού πρόκειται για καθαρά Δημοκρατικά βήματα Αυτοδιάθεσης των λαών, απέναντι στα οποία δεν υπάρχει ουσιαστικό νομικό εμπόδιο, πολύ περισσότερο που πρόκειται για αναγνωρισμένη Αυτόνομη περιοχή!
   Το δε Δημοψήφισμα, δεν μπορεί να παραγνωρισθεί από τον ΟΗΕ και τη Δύση, που λειτουργεί ακριβώς με αυτές τις δημοκρατικές δομές!
   Άλλωστε σε αυτά βασίστηκε η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας σε ανεξάρτητα κράτη, καθώς και η δημιουργία του Κοσσόβου... όπου η Μόσχα θα βρει γερό πάτημα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)