ΜΟΛΙΣ 20 ΔΙΣ. ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΔΩΡΑ" ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
  Με μόλις 20 δισ. θέλουν οι Γερμανοί να εξοφλήσουν τις τεράστιες υλικές Πολεμικές Επανορθώσεις και Αποζημιώσεις τους προς την Ελλάδα και τους Έλληνες αντίστοιχα, από τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με το "Παρόν της Κυριακής".
   Αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς του ερχομού του Γερμανού Προέδρου
 Γιόαχιμ Γκάουκ στην χώρα μας στις 5 με 7 Μαρτίου, που θέλει να μας κάνει ένα "δώρο" επειδή ήμασταν υπάκουα παιδιά του Βερολίνου και της Μπούντενσμπανκ και πληρώνουμε αδρά τόκους και κεφάλαια των νέων ακούρευτων Δανείων που μας φόρτωσε η Τρόικα, με υψηλά επιτόκια και απάρνηση της εθνικής μας ασυλίας,  για να είναι τα κέρδη σίγουρα και εξασφαλισμένα!

   ΓΕΡΜΑΝΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
  Και ενώ τα Γερμανικά έχουν μπει ξαφνικά μαζί με το Μνημόνιο στα Δημοτικά μας Σχολεία, για να εξωραΐσουν φαίνεται μέσω Σχολικών "Επικαίρων" την εικόνα της δις ένοχης Γερμανίας, την ίδια ώρα, τα ίδια αυτά ανυποψίαστα Ελληνόπουλα, που τα SS κατέσφαξαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, δεν διδάσκονται τίποτα για τα Εγκλήματα των Ναζί κατά της χώρας (Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο, Πείνα, Καταστροφές) ούτε για τα Εγκλήματα των Ναζί κατά του πληθυσμού μας (Ολοκαυτώματα, Σφαγές, Εκτελέσεις, Βασανιστήρια, Πυρπολήσεις) και νιώθουν ...περήφανα που μαθαίνουν να μιλάνε Γερμανικά, αγνοώντας τελείως την εφιαλτική πλευρά του αγκυλωτού "φεγγαριού" και της γλώσσας της Βέρμαχτ.... Αλλά αυτό μάλλον λέγεται εξαπάτηση ανήλικων μαθητών!
   
    ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ...ΟΥΡΑ
   Τώρα λοιπόν η μεγάλη, πονόψυχη και δυνατή Γερμανία, που αιματοκύλησε δυο φορές την ανθρωπότητα, αφού εφάρμοσε το Κατοχικό Μνημόνιο στην Ελλάδα με χιλιάδες οικονομικά θύματα και αφού τάισε με μίζες σωρεία πολιτικών και παραγόντων μας, τους οποίους και κρατά στο χέρι μέσω της απόρρητης λίστας Χριστοφοράκου (ο οποίος ζει και βασιλεύει στη Γερμανία φυσικά ασύλληπτος από τις ελληνικές αρχές) να μας στείλει τον Πρόεδρο της, πρώην Λουθηρανό Πάστορα, για να μας κάνει ένα "δώρο", το οποίο φυσικά δεν θα εισπράξουμε, καθώς θα δοθεί - εάν δοθεί ποτέ-  μόνο λογιστικά, ώστε να αφαιρεθεί η Γερμανική "δωρεά" από εκείνα που μας φόρτωσαν Μνημονιακά να τους χρωστάμε! Δηλαδή Συμψηφισμός! Και υπό τον όρο ότι θα προτιμούμε ευνοήτως τα γερμανικά προϊόντα, μάρκετ και υπηρεσίες, ώστε να τα βγάλουν διπλά στο τέλος στην πλάτη μας... εκ του ...Πλεονάσματος και της ...Ανάπτυξης...

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΓΚΑΟΥΚ
   Σύμφωνα με τον ειδικότερο επί των Γερμανικών Αποζημιώσεων Μανώλη Γλέζο, οι Γερμανικές Επανορθώσεις προς το κράτος Ελλάδα και η επιστροφή του Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου, αγγίζουν τα 162 δισ. ευρώ, χωρίς τόκους και μόνο ως προς τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
   Άλλο κεφάλαιο είναι οι Γερμανικές Οφειλές από τον Α΄ Παγκόσμιο και άλλο κεφάλαιο, τα ποσά τω Γερμανικών Αποζημιώσεων που οφείλονται προς τους Έλληνες πολίτες, συγγενείς και χωριά και περιουσίες των οποίων κατέστρεψαν και έκαναν Ολοκαύτωμα οι Γερμανοί!
  Εάν αυτά τα μαζέψουμε όλα μαζί και με τους τόκους, τότε ξεπερνούμε το 1 τρις ευρώ!
  Και η Γερμανία θέλει να δώσει μόνο 20 δισ., όσο δηλαδή στοιχίσαν μόνο τα φέρετρα και τα  κόλλυβα των χιλιάδων Ελλήνων που σκότωσαν!
   Αλλά αυτό δεν θα περάσει έτσι!
   Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! (Ορθός Συμψηφισμός)
   Και πρέπει άμεσα να περικοπούν οι Γερμανικοί μισθοί και συντάξεις, για να μας τα εξοφλήσουν σε είδος και χρήμα, άμεσα και εντόκως!
   Όπως εμείς τα δικά τους Μνημονο-Δάνεια!

   ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ;
   Την ίδια ώρα μπαλάκι έχει γίνει το περιβόητο Πόρισμα που είχε αναθέσει η Κυβέρνηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ώστε να είναι νομικά θωρακισμένες και εμπεριστατωμένες οι Ελληνικές Διεκδικήσεις!
   Το Πόρισμα διαβιβάστηκε εμπιστευτικώς στις 11 Φεβρουαρίου στον ΥΠΕΞ και ο "Βενιζέλος" το έστειλε πάλι πίσω, ώστε να γνωμοδοτήσει τώρα η Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου...
   Αρκεί να δοθεί στη Δημοσιότητα το τι αποφάνθηκε η Επιτροπή και το τι θα αποφανθεί η Ολομέλεια, ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει τελικά...Και πού βρίσκεται η "εμπλοκή"...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)