"Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ"! ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Νέο σοκ στην κοινή γνώμη από την δημόσια ομολογία σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, από τον πλέον κομματικό ειδικό, Υπεύθυνο Θρηκκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος!
  Ήδη η ΝΔ με ανακοίνωσή της αρπάζει τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς
ο Κουράκης έχει υποσχεθεί επιπλέον φορολόγηση των Ορθοδόξων Χριστιανών, κατάργηση των Παρελάσεων και ποιος ξέρει τι άλλο μαγειρεύεται ακόμη για βιβλία Ιστορίας, Εικόνες και προσευχή στα Σχολεία, Μισθούς Ιερέων και Διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας...
  
    Η Ανακοίνωση της ΝΔ:
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
   Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)