Η "ΧΟΥΝΤΑ" ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΤ! ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΩΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
  Η ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΑΥΓΗ, η σύγχρονη "Χούντα3", η Κυβέρνηση πολλαπλής Μειοψηφίας, που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  έκλεισε πριν μερικούς μήνες τους ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, την ιστορική, θρυλική μας ΕΡΤ, μην τολμώντας να περάσει τη στυγνή αυτή δολοφονία από τη βάσανο και την ετυμηγορία της Βουλής, μετά από κοινή απόφαση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, εισέβαλε σήμερα και
κατέλαβε με ΜΑΤ το Ραδιομέγαρο, τα στούντιο και τα μικρόφωνα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας της Ελλάδας!
   Λίγες ώρες μετά τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΩΝ, η Κυβέρνηση, για να δείξει ότι είναι παντοδύναμη και ακλόνητη, σε μια ακόμη επίδειξη άκρατης αλαζονείας, έκανε και το τελευταίο αντιδημοκρατικό βήμα, καταλαμβάνοντας την ΕΡΤ, την οποία πλήρωνε απευθείας ο Ελληνικός λαός μέσα από το ειδικό τέλος των λογαριασμών της ΔΕΗ!

   Η Κυβέρνηση της Τρόικας, ετοιμάζεται για να αναλάβει την Προεδρία της Ε.Ε. και χρειάζεται ένα "πιστό σκυλί"-τηλεόραση για την προβάλει και να την συγχαίρει, την ώρα που ο κόσμος πεινά και αργοπεθαίνει από την ανόητη και εξοντωτική φοροληστρική συνταγή, που εφαρμόζει σαν "Τσολάκογλου" η Αθήνα!

   Η δε ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΔΕΚΑΡΑΣ, αντί να παραιτήσει μαζικά τους Βουλευτές της και να καταγγείλει εμπράκτως τη "Χούντα" και την Αντισυνταγματική Ληστεία μισθών, συντάξεων και ονείρων, κάθεται στα αυγά της και εκ τους ασφαλούς λέει, λέει, λέει και η "Χούντα" συνεχίζεται... και το χειρότερο νομιμοποιείται!

   Εδώ, ένας Γιωργάκης απείλησε τον Καραμανλή πως δεν θα ψήφιζε Πρόεδρο Δημοκρατίας και θα προκαλούσε Εκλογές και κατάφερε το ακατόρθωτο και ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται και φοβάται... την ευθύνη.

   Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει, τόσο πιο γρήγορα θα κάνει εκείνο που ξέρει!
   

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)