ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! - "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Εξοργίζει ολόκληρη την Ελλάδα και τη Χριστιανοσύνη, η εωσφορική οδηγία που δόθηκε στους Έλληνες Διαιτητές σε πρόσφατο σεμινάριο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, για να μην κάνουν τον Σταυρό τους δημόσια στο γήπεδο όπως συνηθίζουν, πριν την έναρξη του αγώνα!
   Την ώρα που χάνεται ο κόσμος
και ο τόπος, την ώρα που βοούν τα γήπεδα από ύβρεις, βία και φήμες για στημένους αγώνες, την ώρα που διψά για δικαιοσύνη και τιμιότητα, για αρετή και καλοσύνη η πατρίδα, περασμένη στα σίδερα του Μνημονίου, κάποιοι αχαρακτήριστοι σφυριχτρολόγοι, βρήκαν ότι το μόνο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες Διαιτητές κάνουν τον Σταυρό τους στο Γήπεδο!..
   Και οι ειδικοί - τους είπαν - ειδικοί σκοταδολόγοι ως φαίνεται, ότι αυτό δείχνει "χαμηλή αυτοεκτίμηση"!.. Αυτή είναι η γελοία αιτιολογία, πίσω από την οποία κρύβεται ο παμπόνηρος όφις της αθεΐας και το θηρίο, που πολεμά αιωνίως αυτή την χώρα που έχει τον Σταυρό στη Σημαία και την καρδιά της! Και θέλει να την σκλαβώσει τελείως με τα μέτρα και τη λιτότητα, τη φοροληστεία και την ανεργία, τη δουλεία και την μεσαιωνική κατοχή! 
   Αλλά δεν θα τους γίνει η χάρη... Και καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι "τετυφλωμένοι" να ακούσουν τα φοβερά λόγια του Χριστού και του Αποστόλου Παύλου:

   Ο Απόστολος Παύλος στην "προς Φιλιππησίους" Επιστολή του κλαίει "τους εχθρούς του σταυρού του Χριστού, ων το τέλος απώλεια"!  Προς Φιλιππησίους Γ' (3), 18-20 στ.

  Ο ίδιος δε ο Χριστός προαναγγέλλει στο "Κατά Ματθαίον" Ευαγγέλιο τη θριαμβευτική φανέρωση του Σταυρού στον ουρανό κατά τη συντέλεια και την Δευτέρα Παρουσία Του
   "Και τότε φανήσεται το σημείον του Υιού του ανθρώπου εν τω ουρανώ, και τότε κόψονται πάσαι αι φυλαί της γης και όψονται τον Υιόν του ανθρώπου ερχόμενον επί των νεφελών του ουρανού μετά δυνάμεως και δόξης πολλής"! Κατά Ματθαίον ΚΔ΄(24), 30στ.
  
    Κόψονται, θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης, όσες και όσοι αρνήθηκαν και πολέμησαν τον Σταυρό του Χριστού μας, όπου έχυσε το Άγιο Αίμα Του για να μας σώσει!
   Και τότε θα ακουστεί όχι το σφύριγμα, αλλά το σάλπισμα της οριστικής λήξης του ...Αγώνα!
   Και όποιος συνεχίζει να κάνει τον Σταυρό του, κόντρα σε όλα αυτά τα κουρδιστά ανθρωπάκια και τις γελοίες διαταγές τους, θα νιώσει τότε την μεγάλη και φοβερή δικαίωση βλέποντας το Σημείο του Σταυρού να σκεπάζει θριαμβευτικά τον ουρανό! Ενώ όλοι αυτοί οι "σπουδαίοι" και παραγεμισμένοι παγωνάριοι, θα τρέμουν και θα θρηνούν την ανοησία τους...
   ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΑΦΟΒΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! Το σημείο του "Εν τούτω Νίκα" που βρίσκεται και κυματίζει ασυμβίβαστο και ανίκητο στα ουράνια φτερουγίσματα της Ελληνικής μας Σημαίας!
   Με ταπείνωση και φόβο Θεού. Και θα δούμε την Ελλάδα να ξαναλάμπει στην Οικουμένη!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)