ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ! - ΕΔΩ Η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΑΘΗΝΑ! - ΕΔΩ Η ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
   40 χρόνια μετά την ηρωική Εξέγερση των Φοιτητών στο Πολυτεχνείο, εν μέσω μιας CIAοδηγούμενης Χούντας, τα νέα παιδιά τόλμησαν εκείνο που εμείς στις μέρες μας δεν τολμήσαμε! 
   Ξεσηκώθηκαν και
κατάφεραν να κινητοποιήσουν μεγάλο κομμάτι του λαού που έβραζε αλλά δίσταζε (όπως τώρα)!
   Ξεσηκώθηκαν για να ρίξουν τη Χούντα των Αμερικανών, οι οποίοι σχεδίαζαν στο παρασκήνιο της Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο μας, για να εμποδιστεί η Ένωση με την Ελλάδα και η δημιουργία μιας μεγάλης και πάλι Ναυτικής και Οικονομικής "Αυτοκρατορίας" του Ελληνισμού!
   Οι Φοιτητές όμως είχαν θάρρος και αυτοθυσία! Γιατί είχαν ιδανικά! Η μάνα της Δημοκρατίας είχε πέσει σε ξενική Χούντα, η οποία για να επικρατήσει εφάρμοσε ΝΑΤΟΪΚΟ Σχέδιο!
   Οι Φοιτητές είχαν ψυχή! Και ας τους συλλάμβανε Ασφάλεια και ΕΣΑ και ας τους έσπαγε στο ξύλο!

   Λίγο ακόμη και θα έπεφτε η Χούντα, αλλά απλά μεταλλάχτηκε τότε και ο Ιωαννίδης πήρε τη θέση του Παπαδόπουλου... Ο δεύτερος έκανε το ηλίθιο και προδοτικό Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου δίνοντας αφορμή "εισβολής" στην Τουρκία και αφήνοντας παντελώς απροστάτευτη στρατιωτικά τη Μεγαλόνησο, αφού ο πρώτος είχε προηγουμένως απομακρύνει εγκληματικά την Ελλαδική Μεραρχία-Φρουρό της Κύπρου, την οποία μυστικά είχε αποστείλει νωρίτερα ο γερο-Παπανδρέου (Γεώργιος)...
   
  Σήμερα μια νέα "Χούντα", γερμανοκρατεί αυτή την φορά την Ελλάδα, χάρη στον Γιωργάκη, αλλά και τους επόμενους διαχειριστές, τους οποίους κοροϊδεύουν οι ξένοι όπως και τους Χουντικούς! Τότε τους έλεγαν "μη φοβάστε δεν θα αφήσουμε την Τουρκία να πειράξει την Κύπρο" και την ίδια ώρα προετοίμαζαν την Εισβολή!
  Σήμερα τους λένε "μη φοβάστε δεν θα αφήσουμε να καταρρεύσει η Ελλάδα όσο ακολουθείτε το Πρόγραμμα, αλλά θα΄έρθει και ανάπτυξη  " ενώ την ίδια ώρα αφαιρούν ένα ένα όλα τα στηρίγματα και υποστυλώματα της! Όχι μόνο την Κρατική, αλλά και την Ιδιωτική πλέον Περιουσία, για να μην έχει η χώρα ούτε καν "νύχια να ξυθεί"...

   Και όπως τότε, έτσι και τώρα, έχουν ανοίξει και τον λάκκο. Όπως οι καλοί κυνηγοί λιονταριών άνοιγαν λάκκο και τον σκέπαζαν, φροντίζοντας να περάσει από εκεί το λιοντάρι για να πέσει μέσα, έτσι και στην περίπτωσή μας έχουν ανοίξει τον λάκκο της Ελλάδας, από τον οποίο ποτέ πια δεν θα μπορέσει να βγει η πατρίδα μας, εάν Θεός φυλάξει πέσει μέσα....
   Όλα τα σκληρά και εξοντωτικά μέτρα, αυτό τον ρόλο παίζουν! Να μας κάνουν να περάσουμε από τον σκεπασμένο λάκκο! Να μας κάνουν να πέσουμε εκεί μέσα! Στον Εμφύλιο σπαραγμό! Σε έναν νέο ΔΙΧΑΣΜΟ και εν τέλει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδας! 

   Γι΄ αυτό χρειάζεται μεν οπωσδήποτε η Επανάσταση, αλλά πρώτα χρειάζεται δε η περισσή Σύνεση και Σωφροσύνη, ώστε να φανούμε πιο έξυπνοι από τους ξένους δυνάστες μας! Και όχι μόνο να μην πέσουμε εμείς στον λάκκο, αλλά να ρίξουμε τις ξένες ανθελληνικές δυνάμεις εκεί μέσα, αντί για εμάς! Και εν τέλει να πιάσουμε τους κυνηγούς μας στα δόντια μας!
  Θέλει τέχνη το πράγμα... Μαεστρία... Και φυσικά τόλμη! Και μια έννοια που πρέπει να γραφεί και να κυριαρχήσει παντού: ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ

   Το νέο "Πολυτεχνείο" είναι πια κοντά! Και δεν πρέπει να είναι ούτε κομματικό, ούτε παραταξιακό, ούτε συνδικαλιστικό για να πετύχει, αλλά Εθνικό και Πανελλαδικό!
   Με σχέδιο για την επόμενη μέρα και πολλούς "λάκκους" για τους Κυνηγούς μας... 
ΣΠΑΕΙ κι έρχεται...
   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)