O ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ! - ΜΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ! Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0

 Παγώνει ο Ομπάμα την Αμερικανική Επίθεση στη Συρία, μετά την Ρωσική πρόταση παράδοσης και καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας, την οποία αποδέχθηκε χθες η Δαμασκός, ανατρέποντας τα σχέδια πολέμου!

   Δίνοντας έτσι ταυτόχρονα και ανάσα στην απομόνωση του Λευκού Οίκου, στις ενέργειες του οποίου αντιτίθεται κατά τα 2/3 η αμερικανική κοινή γνώμη!

   Ο ίδιος ο Ομπάμα σε συνέντευξή του στο Abc, ερωτηθείς για το εάν παγώσει η επίθεση σε περίπτωση που ο Άσαντ θέσει το χημικό οπλοστάσιό του υπό την εποπτεία της διεθνούς κοινότητας, απάντησε χαρακτηριστικά:

   «Απολύτως, αν γίνει κάτι τέτοιο! Δεν πιστεύω πως θα είχαμε φτάσει εδώ εάν δεν υπήρχε η πιθανότητα στρατιωτικού πλήγματος, και δεν πιστεύω ότι είναι η ώρα να την εγκαταλείψουμε. Θέλω να εξασφαλίσω ότι όσα ισχύουν για τη χρήση χημικών όπλων εφαρμόζονται. Αυτό είναι προς το συμφέρον της εθνικής μας ασφάλειας. Αν μπορούμε να το πετύχουμε αυτό χωρίς στρατιωτικό πλήγμα αυτό είναι που προτιμώ»!

   Στο παραπάνω μήκος - κύματος κινήθηκε και το Διάγγελμά του προς τον Αμερικανικό λαό, όπου αναφέρει ότι αναβάλει και την ψηφοφορία στο Κογρέσο, κάτι που θα απέβαινε μπούμεραγκ εναντίον του με δεδομένη την αρνητική διάθεση όλων και έτσι διασώζεται και στα μάτια της κοινής γνώμης!

   Και εδώ πρέπει να του αναγνωρίσει κανείς και αυτή την δεύτερη οπισθοχώρηση που κάνει προς όφελος της Ειρήνης!



ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)