ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...Η "μπάλα"της διαθεσιμότητας παρασέρνει και τους Έλληνες Ολυμπιονίκες - Με το ένα πόδι εκτός Δημοσίου

ΣΠΑΕΙ
0


- Υπολογίζεται πως η διαθεσιμότητα αφορά περίπου 900 Έλληνες πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες

- Άκαρπη η συνάντηση του Συλλόγου των Ολυμπιονικών με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα εξετάσει μία πιθανή εξαίρεσή τους

   Οι γνωστοί και διακεκριμένοι Έλληνες αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα με τα μετάλλιά τους στα παγκόσμια πρωταθλήματα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχαν διοριστεί στο Δημόσιο λόγω αυτών των αθλητικών τους επιτυχιών, αλλά πλέον κινδυνεύουν και εκείνοι με το καθεστώς της διαθεσιμότητας. 

 Σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση με την οποία θα τεθούν σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι, δεν προβλέπει καμία εξαίρεση για τους συγκεκριμένους Έλληνες πρωταθλητές, που υπολογίζεται πως φτάνουν περί τα 900 άτομα!

 Για αυτό ακριβώς το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συνάντηση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, όπου απέβη άκαρπη. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ίσως στο μέλλον υπάρξει εξαίρεση
   Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως τους Έλληνες Ολυμπιονίκες πως δεν μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση στο συγκεκριμένο κύμα διαθεσιμότητας, αλλά σημείωσε πως θα το εξετάσει, δηλαδή μία πιθανή εξαίρεσή τους, στο μέλλον. 

πηγη newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)