ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Ή τώρα ή ποτέ!

ΣΠΑΕΙ
0
Θέλει ο Αλέξης Τσίπρας να πέσει η αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή Κυβέρνηση μέσα σε μία μόλις εβδομάδα; Ναι ή όχι;
  Γιατί εάν πράγματι το θέλει, εάν στ΄ αλήθεια θέλει να σταματήσει η βαρβαρότητα,
η διάλυση του Δημοσίου που είναι διάλυση της Ελλάδας, η ύφεση και η απελπισία, τότε υπάρχει ΑΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, για να πέσει η Συγκυβέρνηση της Τρόικας μέσα σε μια εβδομάδα!
   Ποιος;
1. ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ώστε να διευκολύνει τη ΜΑΖΙΚΗ και ΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων εκείνων που για λόγους οικονομικούς δεν μπορούν να απεργήσουν, όμηροι όντας του συστήματος και της φτώχειας!
2. Η ΑΔΕΔΥ και όλοι οι Φορείς των Δημοσίων Υπαλλήλων, θα κηρύξουν έτσι με εγγύηση ,μακροχρόνια ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ με συμμετοχή 100%, έτσι ώστε θα παραλύσει κυριολεκτικά η Κυβέρνηση και θα αναγκαστεί σε άμεση παραίτηση και φυγή!
3. Ο ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχει μορφή Εθνικής Πάλης, Δημοκρατικότητας, Πατρίδας, Εθνικής Αξιοπρέπειας και Κοινωνικής Συνοχής, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, με φόρους, τρόμους, εκφοβισμούς και τη "θεωρία του Σοκ"!
  Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, θα πληρωθούν κανονικά τις ημέρες της Εθνικής Απεργίας από δω και πέρα, ενταγμένης στο παραπάνω Σχέδιο, για να τελειώνουμε μια και καλή με τους "βαρβάρους"!
   Σε μία το πολύ εβδομάδα, η Κυβέρνηση-βαποράκι της Τρόικας θα έχει παραιτηθεί!
   ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΩΡΩΝ!
   ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΗΓΕΤΩΝ!
   Ή τώρα ή ποτέ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)