ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ! ... ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ 84 - 61! Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0


 Χωρίς Σπανούλη (τραυματίας) και με τον εμπύρετο Μπουρούση να κάνει θαύματα, η Εθνική νίκησε την Τουρκία 84-61 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και στέλνοντας παράλληλα τους γείτονες σπίτι τους!

 Τι κι αν δεν είχε τον Βασίλη Σπανούλη; Τι κι αν ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εμπύρετος το πρωί; Η Εθνική με όπλο την άμυνα της έκανε ακόμα ένα καλό παιχνίδι στην «Μπονίφικα Αρένα» του Κόπερ, συντρίβοντας την Τουρκία με 84-61, για την τρίτη αγωνιστική του Δ΄ομίλου!

   Η Ελλάδα όχι μόνο εξασφάλισε θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παραμένοντας αήττητη μέχρι στιγμής, αλλά έθεσε εκτός συνέχειας του τουρνουά τους… γείτονες.


Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπουρούση (21π.), τον ακολούθησε ο Περπέρογλου, ενώ καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Ζήση που μοίρασε 11 ασίστ.



Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική η –επίσης αήττητη- Ιταλία την Κυριακή στις 18:45



Τα δεκάλεπτα: 16-21, 35-41, 49-64, 61-84 

Τουρκία (Τάνιεβιτς): Μπαλμπάι, Πρέλτζιτς, Γκιουλέρ, Μπατούκ, Ιλιασόβα, Ερντέν, Τσετίν, Σαβάς, Γκονλούμ, Αρσλάν, Ασίκ, Τούρκογλου. 


Ελλάδα (Τρινκιέρι): Σλούκας, Μπουρούσης, Ζήσης, Περπέρογλου, Φώτσης, Παπανικολάου, Καββαδάς, Μαυροκεφαλίδης, Καϊμακόγλου, Μπράμος, Πρίντεζης.

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)