ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΡΝTΟΓΑΝ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΡΣΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
0

   Σε δημόσια καταγγελία κατά του Ισραήλ προχώρησε ο οργισμένος Ερντογάν, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται πίσω από το "πραξικόπημα" κατά του Ισλαμιστή Προέδρου Μόρσι!

   "Έχουμε τα στοιχεία» τόνισε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, αναφέροντας ότι το 2011 σε ένα φόρουμ στη Γαλλία, ο Ισραηλινός Υπουργό Δικαιοσύνης φέρεται να είπε πως "η Μουσουλμανική Αδελφότητα Morsi δεν θα είναι σε θέση να παραμείνει στην εξουσία, ακόμη και αν κερδίσει τις εκλογές"!

   Ο Μόρσι ορκίστηκε ως ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης της Αιγύπτου, τον Ιούνιο του 2012, αλλά ανατράπηκε από τον Στρατό τον περασμένο μήνα με την λαϊκή υποστήριξη, κάτι όμως που η Άγκυρα κατήγγειλε σαν «πραξικόπημα» και απέσυρε τον Πρεσβευτή της, αναγκάζοντας την Αίγυπτο να κάνει το ίδιο, ενώ ακυρώθηκαν και κοινές ναυτικές ασκήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο!

   Από την άλλη τα Αιγυπτιακά κανάλια έχουν σταματήσει τη μετάδοση των Τουρκοσήριαλ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τουρκική στάση...

   Ο Ερντογάν με αυτή την καταγγελία θέλει προφανώς να συσπειρώσει τον παγκόσμιο Ισλαμισμό κατά του Σιωνισμού, εμφανίζοντας την Τουρκία σαν προστάτη πασών των Ισλαμιστών, κατά το Δόγμα του Νεοθωμανισμού του Νταβούτογλου...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)