ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο "ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ" - Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ "ΑΝΑΤΟΛΗ", ΩΣ "ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ"

ΣΠΑΕΙ
0

  Άμεσα έπιασε δουλεία η Τουρκία αναλαμβάνοντας χρέη  διεθνούς "Γκαίμπελς", προκειμένου να διασπείρει στη διεθνή κοινή γνώμη το πρόσχημα της Αμερικανο - Τουρκο - Γαλλικής Επίθεσης κατά της Συρίας, εντός των επομένων ωρών!

  Η Άγκυρα πήρε την Έκθεση των Ισραηλινών από τη CIAτην οποία εδώ και μια εβδομάδα αποκάλυψε το ΣΠΑΕΙ - και την έδωσε στο Τουρκικό Πρακτορείο "Ανατολή" να τη διασπείρει διεθνώς και πρώτα πρώτα μέσα στην Τουρκία, για να δικαιολογηθεί η Επίθεση και Εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και αντίστοιχα η Επίθεση ΗΠΑ και Γαλλίας κατά των Χριστιανών, Αλεβιτών και Σιιτών του Άσαντ!

   Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ!

   Παρόμοια Έκθεση, θα κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ από στιγμή σε στιγμή!

   Να τι αναφέρει το ...Πρακτορείο των ...Πρακτόρων:

 "Στο Πρακτορείο Ανατολή περιήλθε λεπτομερής κατάλογος, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με την χημική επίθεση, καθώς και τα ονόματα των συριακών στρατευμάτων του Στρατού που ήταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Δαμασκό.

 Σύμφωνα με τον κατάλογο των ονομάτων των συριακών στρατευμάτων του καθεστώτος, συμμετείχαν στη χημική επίθεση, η 155η Ταξιαρχία Πυραύλων: 51,52,577,578,579 και 1097ο Τάγμα  Πυραύλων και η τεχνική γραμμή υποστήριξης για την  χημική επίθεση.

  Η επίθεση οργανώθηκε απ΄ ευθείας από τις συριακές δυνάμεις του καθεστώτος  στις 21 Αυγούστου 2013 στις 02:45 π.μ. με στόχευση τις Zamelka, Douma-Harasta, περιοχές Ανατολικά  και Δυτικά της Ghouta.

   Οι χημικές επιθέσεις όπλων από το καθεστώς Άσαντ πραγματοποιήθηκαν από δύο ξεχωριστά κέντρα ταυτόχρονα.

   Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με περίπου 15-20 χημικές κεφαλές βλημάτων πυραύλων από τα στρατεύματα της 155ης Ταξιαρχία Πυραύλων στο Qutayfa, 35 χιλιόμετρα βόρεια της Δαμασκού και 4ο Τεθωρακισμένο Τμήμα στο Mountain Qasyoun.

   Στην επίθεση στο Qutayfa, εκτιμάται ότι το καθεστώς χρησιμοποίησε τους πυραύλους FROG-7/Luna ή / και M600. 

   Στην Qasyoun, ρουκέτες 220 χιλιοστών με 15-70 km εμβέλειας εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση"!

   "Εκτιμάται".... Καμία απόδειξη, παρά ατέλειωτες "εκτιμήσεις" των ...μυστικών υπηρεσιών... δηλαδή των σκοτεινών κύκλων και συμφρόντων.

   Και όλα αυτά βγήκαν μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση, από τους Ισραηλινούς, όπως τα αποκάλυψε το ΣΠΑΕΙ τότε ΕΔΩ

   Και με αυτά πάνε να μπλέξουν σε Πόλεμο ένα σωρό λαούς, για να φάνε τη ...Χεζμπολάχ...

   Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει...

   ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)