ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΠΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ! ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΤΕΨΗ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μέσα στη ΝΔ, για τις οποίες έχει γράψει εδώ και μέρες μόνο το ΣΠΑΕΙ!

   Σήμερα στη Βουλή ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είχε αγανακτήσει και στο παρελθόν στην Πολιτική Άνοιξη από τον Σαμαρά - τον οποίο δεν ήθελε για Αρχηγό της ΝΔ - έβαλε κυριολεκτικά μπουρλότο, φανερώνοντας τις προθέσεις των οργισμένων Βουλευτών!

   Συγκεκριμένα ο Ν. Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης,  έδωσε βαριά απάντηση στις ανησυχίες Στουρνάρα (που κάτι μυρίστηκε...) περί "πολιτικού κινδύνου" που αντιμετωπίζει η  χώρα "λόγω κοπώσεως των Βουλευτών" λέγοντας από τα έδρανα:

   «Σε λίγη ώρα έχετε Υπουργικό Συμβούλιο. Μεταφέρετε στον Υπουργό Οικονομικών, επειδή δεν έχουμε τη χαρά να του πούμε κατά πρόσωπο, ότι με όσα λέει και πράττει, ιδαίτερα τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»...

   Όποιος πάλι δεν καταλαβαίνει ας δει εδώ για να καταλάβει...

   Παράλληλα ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και τέως Υπουργός του Προκόπης Παυλόπουλος, δεν χαρίστηκε στον Στουρνάρα, παραπονέθηκε για την αργοπορία ενός ολόκληρου χρόνου για την κατάθεση Φορολογικού Νομοσχεδίου και δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι "δεν είμαστε κουρασμένοι, δεν έχουμε κόπωση, αλλά προβληματισμό ναι"... 


   Μετά δε τις χθεσινές ανταρσίες Θεοδώρας Τζάκρη και Πάρι Κουκουλόπουλου του ΠΑΣΟΚ, της πρώτης για την ΕΥΔΑΠ και του δεύτερου για την Α΄ κατοικία, σήμερα και η Βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη στην εκπομπή "Πρωινό Mega", είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσει πλειστηριασμό 1ης Κατοικίας εάν το φέρουν στη Βουλή!

   Το "πουλόβερ" έχει αρχίσει να ξηλώνεται...

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)