ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΗ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Οργή προκαλεί η βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας από ομάδα Αλβανών, οι οποίοι τη φόρεσαν σε αλυσοδεμένα σκυλιά! Θέλοντας να δείξουν πώς σκέπτεται τη χώρα μας και τον Ελληνισμό, ο Αλβανικός Εθνικισμός!

   Η προκλητικότατη αυτή ενέργεια έγινε στο Φίερι στις 13-8-2013, υποτίθεται σαν διαμαρτυρία κατά της παρουσίας της Χαυγής στο Μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα, αλλά στην "διαμαρτυρία" των Αλβανών δεν υπήρχαν σύμβολα της φιλοναζιστικής Χαυγής που μολύνει είναι η αλήθεια και προσβάλει τον Ελληνισμό, αλλά υπήρχε το Εθνικό Ιερό Σύμβολο της Ελληνικής Σημαίας, που φέρει τον Σταυρό του Εν τούτω Νίκα!


   Επομένως η πρόκληση έγινε με αφορμή τη ΧΑυγή, αλλά με στόχο καθαρά την Ελλάδα, την οποία κάποιοι ακραίοι Αλβανοί, που δυστυχώς παρασύρουν και άλλους καλοκάγαθους, θέλουν να την αλυσοδέσουν σαν σκύλο στα χέρια του UCK!


 Η Ομόνοια εκφράζει ήδη την έντονη διαμαρτυρία της, ενώ η Αθήνα πρέπει να απαιτήσει την τιμωρία των δραστών, που φαίνονται καθαρά στο βίντεο-ντοκουμέντο που παραθέτουμε και τους οποίους γνωρίζει η Αλβανική Αστυνομία όπως φαίνεται...

   Και ας μάθουν όλοι, ότι η ΧΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Όπως δεν έχει ο Χίτλερ και οι Κατοχικές Γερμανικές Δυνάμεις που μακέλεψαν και κατέστρεψαν συθέμελα την Ελλάδα, συντροφιά με τους εγκληματίες "Τσάμηδες"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)