ΓΡΟΘΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

ΣΠΑΕΙ
2

  Γροθιά στο στομάχι έδωσε στους Πλαστογράφους της Ιστορίας ο διακεκριμένος Βούλγαρος Ιστορικός Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ, Διευθυντής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας!

  Σε συνέντευξή του στο σκοπιανικό Press24, απάντησε ευθέως στις "δύσκολες" ερωτήσεις των δημοσιογράφων της γείτονος, δίνοντας κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι των Σφετεριστών της Ελληνικής Ιστορίας!

  Σε ερώτηση για το τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος "Έλληνας, Βούλγαρος ή "Μακεδόνας"", ο Ντιμιτρόφ είπε:
   "Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος ο Μακεδόνας, εμφανίζονταν δημόσια ως Έλληνες! Πολιτική τους ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου ελληνικού κράτους. Κανείς Σκοπιανός, 2.400 μετά τον θάνατό τους, δεν μπορεί να τους αποδίδει μια άλλη ταυτότητα! Καταλογισμός διαφορετικής εθνικότητας των νεκρών - από τον Τσάρο Σαμουήλ ως τον Γκότσε Ντέλτσεφ - είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του Μακεδονισμού, καθώς είναι νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.  Στον πολιτισμένο κόσμο η πρακτική αυτή ονομάζεται λεηλασία. Στους στρατούς όλου του κόσμου οι λεηλασίες στην πραγματικότητα τιμωρούνται με θάνατο"!

   Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον ορισμό του "Μακεδονικού έθνους", απαντά κατ΄ ουσίαν ότι είναι ένα κομμουνιστικό κατασκεύασμα, λέγοντας:
 "Ιδρύθηκε με την απόφαση της Κομιντέρν το 1934!..

   Στην ίδια συνέντευξη ο Ντιμιτρόφ υποστήριξε ότι στα Σκόπια υπάρχουν 120.000 Βούλγαροι, ενώ στη Βουλγαρία μόλις 5.000 Σκοπιανοί...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

 1. Σε τι ακριβώς σε ενόχλησε ο Βούλγαρος ιστορικός και καταφέρεσε γενικός και αορίστως εναντίων των σλάβων? Αλλά τι λέω.. εδώ ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι ΕΛ θα μας σώσουν από την βλακεία μας...
  Το ξέρεις ότι εκεί πάνω λέγονται Μακεδονία εδώ και κοντά 80 χρόνια? Μόνο όταν διαλύθηκε η Γουγκοσλαβία και ήρθε στην επιφάνια το πρόβλημα ξυπνήσαμε από την βαρεμάρα μας και είδαμε το πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το είπες και μόνος σου!! Λέγεται Μακεδονία μόλις τα τελευταία 80 χρόνια!!! Κοινώς αντιλήφθηκαν το πλεονέκτημα να "βαφτίσουν" την περιοχή τους Μακεδονία πριν από 80 χρόνια. Ωραίος ο Βούλγαρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους!!!! Μεγάλη δουλειά να το λέει κάποιος άνθρωπος σλαβικής καταγωγής όπως οι Βούλγαροι!!!

   Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου