ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! Τι γράφουν τα Αλβανικά ΜΜΕ! Πώς λειτουργεί η προπαγάνδα! Ποιος είναι ψευτόπαπας των Τιράνων!

ΣΠΑΕΙ
0

   Τεράστια ζημιά σε όλο το φάσμα των εθνικών θεμάτων και της διεθνούς εικόνας της χώρας κάνει η Χρυσή Αυγή! Άλλη μια απόδειξη είναι αυτά που συμβαίνουν στην Αλβανία, όπου χρησιμοποιείται η φιλοναζιστική Οργάνωση για να αμαυρώσει και να ακυρώσει τον αγωνιζόμενο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου!

   Την παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύουν αλβανικά ΜΜΕ και όλα μαζί βοούν για τις πρόσφατες δηλώσεις της ΧΑ για απέλαση όλων των (Αλβανών στην περίπτωσή μας) λαθρομεταναστών από την Ελλάδα, σαν αντίποινα εννοείται, για αυτά που συμβαίνουν στην Πρεμετή!

ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΜΕ
   Τα αλβανικά ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία που ζητούσαν, για να στρέψουν τα βλέμματα από τα δίκαια των Βορειοηπειρωτών της Πρεμετής, στα "νταηλίκια" των ΧΑυγιτών εναντίον των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα... και να δώσουν την εικόνα μιας Ελλάδας εχθρικής και "χρυσαυγιτικής", κάτι που μόνο την τουρκική και εθνικιστική αλβανική προπαγάνδα εξυπηρετεί εκεί!

Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
   Ο αλβανικός εθνικισμός, ψάχνει διψασμένα για τέτοιες ευκαιρίες, προκειμένου να "αφυπνίσει" και τους άλλους Αλβανούς! Να τους ποτίσει μίσος και απέχθεια, όπως έκανε στην περίπτωση των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, εκμεταλλευόμενος, λάθη ή παραλείψεις και καταπιέσεις... Και γεννήθηκε ο UCK...

    Και στην περίπτωση της Ελλάδας, η Χαυγή είναι "βούτυρο στο ψωμί τους"...

   Η φωτογραφία π.χ. που προβάλει αλβανικό ΜΜΕ, δείχνει τους Χαυγίτες να "τρομάζουν (Αλβανούς) μετανάστες"...

   Αύριο θα πλησιάσουν έναν τέτοιο θύμα της Χαυγής που θα διψάει για εκδίκηση και θα του πουν να κάνει αυτή τη ζημιά όταν διαταχθεί ή την άλλη... στην "κακιά Ελλάδα"...

Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ
   Η ΧΑυγή, φυσικά, που δεν νοιάζεται παρά για να κερδίζει αφελείς ή αγανακτισμένους ψηφοφόρους, δεν μπορεί να αντιληφθεί, ότι ανάμεσα στους Αλβανούς ειδικά μετανάστες, υπάρχουν και πολλές καλές και άριστες οικογένειες, που  - το κυριότερο - τα παιδιά τους κατ΄ ουσίαν ελληνοποιούνται μέσα στα ελληνικά σχολεία και γίνονται φιλέλληνες! Πολλά από αυτά δεν ξέρουν πλέον να γράφουν και να μιλούν καν καλά αλβανικά, όμως ξέρουν τέλεια τα ελληνικά... Όπως και ιστορία, ενώ τα περισσότερα είναι βαπτισμένα Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

   Το Βυζάντιο, για να καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο, θα χρειαζόταν να ξοδεύσει τόνους χρυσού και κόπους και μόχθους αμέτρητων Φωτιστών και Αποστόλων, για να μπορέσει να μεγαλώσει με ελληνική και χριστιανική παιδεία τα παιδιά ενός γειτονικού λαού! Και αυτό το έχουμε τώρα σχεδόν δωρεάν και εν λειτουργία...

   Χρειάζεται λοιπόν σωφροσύνη και διάκριση...

Η ΨΕΥΤΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"
  Ταυτόχρονα με τις ανοησίες της ΧΑυγής, δίνεται και έδαφος στον ψευτοπαπά του Ελβασάν, στο Nikolla Marku, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει ιδρύσει την "Εθνική Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας", (κάτι ανάλογο με τον "παπα - Ευθύμ" στην Τουρκία) προκειμένου να ξεκόψει τους Αλβανούς Ορθοδόξους από την κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο, που είναι Έλληνας!  
   Πολλοί δε από αυτούς τους Ορθοδόξους Αλβανούς, έχουν βαπτιστεί στην Ελλάδα! Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, τι θα συμβεί αν οι ψευτοπαλικαράδες της Χαυγής τους εκφοβίσουν.... Όχι μόνο τους κάνουν αμέσως "ανθέλληνες", αλλά θα τους στείλουν και στον Ψευτόπαπα των Τιράνων, που καιροφυλακτεί κουρντισμένος στην εντέλεια από τον Αλβανικό Εθνικισμό...

 Μάλιστα ο ψευτόπαπας έχει καταλάβει παράνομα τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελμπασάν, ο οποίος συντηρήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και αρνείται να την αποδώσει εκεί που ανήκει, παρά την απόφαση Δικαστηρίου που το επιβάλει! Πρόκειται δηλαδή, για την εντελώς αντίθετη περίπτωση της Πρεμετής, όπου εφαρμόστηκε Δικαστική Απόφαση για κατάργηση του Ναού, ενώ στο Ελβασάν δεν εφαρμόζεται, γιατί  έτσι συμφέρει...

   Αυτός λοιπόν ο Nikolla Marku, που δεν αναγνωρίζεται από καμία Εκκλησία στον κόσμο, παρά μόνο από τα Αλβανικά ΜΜΕ που τον καλούν συνεχώς για να πολεμά τους Βορειοηπειρώτες, βγήκε και πάλι παντού και έκανε δηλώσεις σχετικά με τα γεγονότα της Πρεμετής σκέτο δηλητήριο, προσπαθώντας να εμφανίσει τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου σαν Χρυσαυγίτες για να τους μειώσει και να τους ακυρώσει, κλονίζοντας ταυτόχρονα το υπόλοιπο αλβανικό ποίμνιο και την αλβανική κοινή γνώμη:

   "Πίσω από τη στάση των ιερέων της Πρεμετής κρύβονται ο σωβινιστής Αναστάσιος  (Αρχιεπίσκοπος) και η Χρυσή Αυγή" είπε ωμά σε μια δήλωσή του, ενώ αλλού συμπλήρωσε:

   "Εκείνοι που χρησιμοποιούν βία, όπως στην περίπτωση της Πρεμετής, δεν είναι ούτε ιερείς ούτε πιστοί. Είναι πληρωμένοι κακοποιοί και καθοδηγούνται από τον Γιαννουλάτο (Αρχιεπίσκοπο)"!

   "Τι βλέπουν τα μάτια μας; Μια αλαζονική ομάδα με δηλητήριο φιδιού που μαζεύονται σε λεωφορεία, μερικοί με άμφια  ιερέα, και εξωφρενική βία εις βάρος των εργαζομένων που φορούν στολή (ιδιωτικοί αστυνομικοί)! Πώς είναι δυνατόν οι πολίτες να ανεχθούν εκεί μια τέτοια ντροπή; Γιαννουλάτε, η σοβινιστική αποστολή σας σε βλάβη της Αλβανίας τελειώνει! Άμεσα προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσουν με παιχνίδια όπως της Πρεμετής, φέρουν άμεση ευθύνη για ό, τι θα συμβεί στη συνέχεια"!
   
   Για τον αντίστοιχο της Τουρκίας, τον παπα-Ευθύμ, ο ίδιος ο Κεμάλ "Ατατούρκ" είπε πως "άξιζε όσο μια στρατιωτική Μεραρχία"!

   Τούτος εδώ, ο ψευτοπαπα-Νίκολα, θα αξίζει σύντομα όσο μια Ταξιαρχία του UCK! 

   Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα τι συμβαίνει; Καταλαβαίνετε την "ποιότητα" και την υψηλή "τέχνη" της φοβερής αλβανικής προπαγάνδας; Που τροφοδοτείται διαρκώς από τους ανόητους και τόσο βλαβερούς τελικά Χαυγίτες; Που νομίζουν πως με ένα μπλουζάκι και ένα ύφος ψαρόμαγκα "μεγαλώνουν" την Ελλάδα;

   Αλλά δυστυχώς την μικραίνουν και την φτωχαίνουν!

   Και επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει.

   Δεν πρέπει να αφήσει ο Ελληνισμός να γίνει η Χρυσή Αυγή, το σκοινί τελικά που θα τον κρεμάσει...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)