ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0


 Οι Βρετανοί ετοιμάζουν τη Βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο για να εξαπολύσουν το πρώτο κύμα αεροπορικής επίθεσης κατά της Συρίας, καθώς παρατηρείται μεγάλη κίνηση και προσγείωση αεροσκαφών!

  Σύμφωνα με τον Quardian πιλότοι πολιτικών αεροσκαφών δήλωσαν στην εφημερίδα ότι παρατήρησαν δύο μεταγωγικά C-130 να προσγειώνονται στη Αγγλική Βάση της Κύπρου κοντά στη Λεμεσσό, ενώ στα ραντάρ τους παρατήρησαν μικρούς σχηματισμούς μαχητικών αεροσκαφών που πιστεύουν ότι ερχόταν από την Ευρώπη!


  Όπως έγραψε ήδη το ΣΠΑΕΙ, εάν τελικά αποφασιστεί και αεροπορική επίθεση μαζί με την πυραυλική, τα αγγλικά Tornado θα βάλλουν από μακριά τους στόχους με πυραύλους Storm Shadow!

   Η Βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο, βρίσκεται σε απόσταση λεπτών από τη Συρία, καθώς απέχει μόλις 170 περίπου χιλιόμετρα και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος κατά του Άσαντ.

   Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, πιθανά πηγαίνουμε για ολική καταστολή των εγκαταστάσεων Άμυνας της Συρίας, ραντάρ, αντιεροπορικών και επακτίου άμυνας Yakhont, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...

Πιθανοί στόχοι στη Συρία - χάρτης Quardian

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)