ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ KAI Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ!

ΣΠΑΕΙ
0

 Δυναμική αντιμετώπιση του Αγγλικού Στόλου που πλέει προς το Γιβραλτάρ ζητά το 60% των Ισπανών σε διαδικτυακή δημοσκόπηση, ενώ ο πρώην Αρχηγός του Στρατού Στρατηγός ε.α. Pedro Pitarch κατηγορεί τον Υπουργό Άμυνας Μορένες ότι "κατέβασε τα παντελόνια" και απαιτεί να εμποδιστούν τα Αγγλικά Πολεμικά να πλησιάσουν!



  Βράζει το καζάνι στην υπόθεση του Γιβραλτάρ, ενώ πλησιάζει το Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό της Βρετανίας, την ίδια ώρα που η Ισπανία αναγκάζει σε ουρές ταλαιπωρίας 5 ωρών, όσους θέλουν να περάσουν τα σύνορα, κάνοντας τον Κάμερον να στείλει μήνυμα από το Λονδίνο πως η Αγγλία θα εξαπολύσει μια νομική επίθεση "άνευ προηγουμένου", ενώ ο Πρωθυπουργός του Γιβραλτάρ Fabian Ricardo, δήλωσε στο Sky News με φόντο την Βασίλισσα της Αγγλίας... ότι και να προσφύγει η Ισπανία είτε στον ΟΗΕ, είτε στη Χάγη, το Γιβραλτάρ θα κερδίσει την υπόθεση και θα παραμείνει Βρετανική Αποικία!


  Παράλληλα, σε διαδικτυακή Δημοσκόπηση του Europa Press, το 60% σχεδόν συμφωνεί να απαγορευθεί η προσέγγιση του Βρετανικού Στόλου στο Γιβραλτάρ, ως μια δυναμική απάντηση στην Αγγλία!
 

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)