ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ! ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Τον μέγα πόλεμο κατά του Καραμανλή άνοιξε πλέον η Συγκυβέρνηση, μετά το πρωτοσέλιδο-βόμβα του "ΣΠΑΕΙ" για ολική επιστροφή Καραμανλή στην Πρωθυπουργία, με έτοιμους 100 Βουλευτές-κομμάντος από την παρούσα Βουλή... (δείτε και εδώ) 

   Μέσα στον πανικό της η Κυβέρνηση, εξαπέλυσε το πρώτο μεγάλη χτύπημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού, με φόντο τις υποχωρήσεις που φαίνεται πως σχεδιάζει στο Σκοπιανό, αρνούμενη ότι Καραμανλής έβαλε Βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κατά την Σύνοδο Κορυφής της "Συμμαχίας" στο Βουκουρέστι το 2008!

   Μιλώντας σήμερα 30-7-2013 στην Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής ο κ. "Βενιζέλος", ως αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Μνημονιακής Συγκυβέρνησης, το είπε ξεκάθαρα:

  "Η Ελλάδα δεν προέβαλε δικό της μονομερές βέτο στο Βουκουρέστι. Δεν ετέθη το θέμα έτσι ώστε να φτάσουμε στην προβολή τέτοιου δικαιώματος αρνησικυρίας. Δεν είναι μια μονομερής πρωτοβουλία της Ελλάδος. Είναι μια συλλογική απόφαση του Βορειοατλαντικού Συμφώνου"...



   Ο Υπουργός Εξωτερικών, που απογοητεύει με το "καλημέρα", θα πρέπει να μάθει ότι τα ΒΕΤΟ τίθενται και κερδίζονται πριν την επίσημη Συνεδρίαση, στο παρασκήνιο των επαφών, γιατί εάν φτάσουν να συζητηθούν στο τραπέζι, είναι συνήθως αργά...

   Θα πρέπει μάλιστα να θυμήσουμε για την ιστορία τη σταθερή θέση υπέρ της Ελλάδας που επέδειξε τότε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, χάρη στην στενή φιλία του με τον Καραμανλή, αλλά και η μεγάλη και καίρια κινητοποίηση του κόσμου που πέτυχε τότε η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη!

   Ειδικότερα, το ΒΕΤΟ της Κυβέρνησης στο Βουκουρέστι, το είχε υποβάλει τις παραμονές της Συνόδου επίσημα ο ελληνικός λαός, με την μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα στο "Αλεξάνδρειο" (Παλαί ντε Σπορ) Θεσσαλονίκης, με κύριο ομιλητή τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθιμο, στις 5 Μαρτίου 2008 και παρουσία χιλιάδων Μακεδόνων!

   Η επιτυχία και η κινητοποίηση του κόσμου ήταν τότε τέτοια, που έκοψαν τα φτερά των ΗΠΑ και έκαναν την ίδια την τότε ΥΠΕΞ Κοντολίζα Ράις να δηλώσει ότι πλέον "δεν πρέπει να ρισκάρουμε μαζικές διαδηλώσεις στην Ελλάδα", φωτογραφίζοντας έτσι την πρόθεσή τους να μην τεντώσουν το σκοινί στο Σκοπιανό, βάζοντας τους πλαστογράφους στο ΝΑΤΟ και πυροδοτώντας αληθινή επανάσταση στην Ελλάδα! http://www.noiazomai.net/alexandreioveto.html

   Έτσι λοιπόν μπαίνουν τα ΒΕΤΟ! Και μπήκαν εγκαίρως στο Βουκουρέστι!

    (Στο ερχόμενο φύλλο της εφημερίδας του "ΣΠΑΕΙ" θα υπάρχει αναλυτικό αφιέρωμα στα όσα είπε ο Βενιζέλος και στα όσα κρύβονται από πίσω...)

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)