ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΕΓΩ ΕΦΕΡΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΑΙ! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ"

ΣΠΑΕΙ
0

 "Ρουκέτες"   εξαπέλυσε ευθέως κατά Διώτη και Βενιζέλου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή, στη διάρκεια της τελευταίας τοποθέτησής του, λίγο πριν την ψηφοφορία για παραπομπή του ή όχι σε Ειδικό Δικαστήριο σχετικά με τη Λίστα Λαγκάρντ:

  "...Καλείστε να παραπέμψετε σε Ειδικό Δικαστήριο εμένα που, όπως και να το κάνουμε, ζήτησα ταστοιχεία, και εξαιτίας μου ήρθαν στην Ελλάδα, εμένα που τα έδωσα για έλεγχο, προκάλεσα συσκέψεις προκειμένου να αξιοποιηθούν, και τα παρέδωσα στον αρμόδιο πριν την αποχώρησή μου (σ.σ. τον Βενιζέλο που ανέλαβε τότε Υπουργός Οικονομικών)

   Και την ίδια στιγμή, αυτός (σ.σ. Βενιζέλος) που μαζί με τον κ. Διώτη κυριολεκτικά έθαψαν τα στοιχεία για όλο το μετέπειτα χρονικό διάστημα, επιβραβεύεται και γίνεται Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών. Και ξεπερνάμε το γεγονός – ακόμα και αν δεχτούμε πως πίστευε ότι κατείχε αντίγραφο και το ΣΔΟΕ συνέχιζε την έρευνα – πως σε όλους τους μήνες που ήταν Υπουργός δεν έκανε μία – έστω – ερώτηση για την πρόοδο των ερευνών. Έστω μία! Ή μια σύσκεψη για το θέμα αυτό"!

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)