ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! Συγκλονιστικές εξελίξεις

ΣΠΑΕΙ
3

   Πραξικόπημα στον σχεδιασμό του υποθαλάσσιου Ευρωπαϊκού Αγωγού Φυσικού Αερίου έχουν έτοιμο στο συρτάρι τους οι Αμερικανοί με ευθεία προτροπή του Ισραήλ!

   Πριν λίγες ημέρες το "ΣΠΑΕΙ" έγραψε για τη "Συμμαχία του Ιούδα" που είναισε πλήρη εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, με επαναπροσέγγιση Άγκυρας και Τελ Αβίβ ύστερα από μεσολάβηση της Ουάσιγκτον και την μυστική απογείωση Ισραηλινών Πολεμικών Αεροσκαφών από Τουρκικό Αεροδρόμιο για τον βομβαρδισμό της Λαττάκειας της Συρίας! (δείτε εδώ)

   Τα πράγματα όμως έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο. Ήδη - όπως αναφέρει και η σημερινή (28-7-2013) "Δημοκρατία"  - οι Αμερικάνοι έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τα σχέδια του Αγωγού Φυσικού Αερίου Ισραήλ - Κύπρου, που αντί υποθαλάσσια και καθαρά ευρωπαϊκά να πάει προς Κρήτη, συλλέγοντας και το εκεί φυσικό αέριο, θα ανέβει χερσαία από Ισραήλ, Λίβανο, Συρία (!) και Τουρκία (!!) για να συνδεθεί με τον TAP!

   Επομένως το Κυπριακό Φυσικό Αέριο θα περνάει μέσα από την Τουρκία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε εκβιασμούς και εμπόδια, τόσο για την Κύπρο μας, όσο και για την ίδια την Ευρώπη, που θα είναι και πάλι εξαρτώμενη από τους Τούρκους!

   Αλλά ο σχεδιασμός αυτός της Ουάσιγκτον, που ο Ομπάμα λέγεται πως θα μεταφέρει στον Σαμαρά, προϋποθέτει ΣΥΝΟΛΙΚΗ "ΛΥΣΗ" σε Κυπριακό και Συριακό για να μπορέσει να κατασκευαστεί άμεσα ο Αγωγός... Με άλλα λόγια, σημαίνει ότι η Τουρκία θα έχει το πάνω χέρι όχι μόνο στον Αγωγό, αλλά και στο αέριο, το οποίο θέλει να αρπάξει για λογαριασμό του Ψευδοκράτους, από την μία και μόνη Κυπριακή Δημοκρατία!

   ΗΠΑ, Ισραήλ και Τούρκοι τα έχουν βρει απόλυτα και στις 8 Αυγούστου απλά θα το ανακοινώσουν στον Σαμαρά, κατά την εκεί επίσημη πρώτη επίσκεψή του!

  Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι Ελλάδα και Κύπρος δεν έχουν ...Κρίση, αλλά Οικονομικό Πόλεμο, προκειμένου να πιεστούν να υποχωρήσουν τόσο στα εθνικά τους θέματα, όσο και στα ενεργειακά τους κοιτάσματα, τη μόνη ελπίδα ανάκαμψης των δύο Ελληνικών Οικονομιών...

   Μάλιστα τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, οι Αμερικανοί θα ζητήσουν να συσταθούν οπωσδήποτε "Ταμεία Αλληλεγγύης Γενεών" - όπως τα έχουν βαφτίσει κατ' ευφημισμόν - ώστε να παρακρατούν εκεί υποχρεωτικά μέρος των μελλοντικών εσόδων από τα κοιτάσματα Αθήνας και Λευκωσίας, για να ...αποπληρώνεται το τεχνητό εν πολλοίς Εξωτερικό Χρέος των χωρών μας, το οποίο για ...αντάλλαγμα ΔΕΝ θα διαγράψουν (ώστε να μην ξεφύγουμε), αλλά θα ...επιμηκύνουν, ώστε να μην  ξεχρεώσουμε ποτέ, μέχρι τουλάχιστον να μας πάρουν και την τελευταία σταγόνα, αφήνοντας σε φτώχεια και πάλι τους λαούς μας, αρπάζοντας τη μερίδα του λεόντος!

   Γιατί το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ...ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΕ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΒΑΡΙΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

   Και θα μας πουν "take it or live it"...

   Εάν μεν το πάρουμε, θα μας δώσουν εάν φιλικό χτύπημα στην πλάτη και θα μας στείλουν στο Ταμείο... να δώσουμε χρυσάφι και να πάρουμε φύκια και δουλεία...

   Αν πάλι δεν το πάρουμε, θα σταματήσουν τις δόσεις και θα σπρώξουν εναντίον μας την Τουρκία!

   Αλλά εμείς ξέρουμε τι θα γίνει μετά, που αυτοί ούτε υποψιάζονται...

   Γιατί υπάρχει και Θεός και θα παρέμβει...

   Ο Ελληνισμός, βρέθηκε πολλές φορές σε τέτοιους εκβιασμούς! Και είπε ΟΧΙ! Και η Ιστορία και τον δικαίωσε και τον στεφάνωσε!

   Έρχονται οι μεγάλες ώρες...

   Η δόξα της Ρωμιοσύνης...

   Αρκεί να κρατηθούμε ασυμβίβαστα Έλληνες!

ΣΠΑΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

  1. Πολυ σωστο - εκτος για την μαλ... Ωχ! σορρυ! την τελευταια για "παρεμβαση καποιου γερο μπαμπουλα"!!! Το "παιχνιδι" εχει πολυ συνεχεια ακομα, ναναι καλα τα BRICS και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Ευρωπαιοι και Γερμανοι - και οχι οι αντι ΕΕ εφιαλτες εκει ΚΑΙ ΕΔΩ που φιλανε της εβραιο/αγγλο/αμερικανικης μαφιας τον κωλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωμιοι (Ρωμαιοι) ή Έλληνες;; αποφασίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προτιμω να μη βγει καθολου το αεριο,απο το στυγνο εκβιασμο.δεν θελω να γινουμε υποχειρια των τουρκων.αυτους τους εκβιασμους οι αμερικανοι,να τους κανουν στους ινδιανους,που τους γενοκτονισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου