ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

ΣΠΑΕΙ
0


   Για εν ψυχρώ δολοφονία των σκληρών Αλβανών εγκληματιών και καταζητούμενων δραπετών από την Ελληνική Αστυνομία, έκανε λόγο ο Πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα, Ταχίρ Μίτσι, μιλώντας στη "Ζούγκλα"!
   "Κάθε φυλακόβιος έχει δικαίωμα να αποδράσει..." τόνισε αναγνωρίζοντας ότι και κάθε χώρα έχει δικαίωμα να τους συλλαμβάνει, αλλά οι συλλήψεις των εγκληματιών δραπετών που αφήνουν πίσω τους νεκρούς, δεν γίνονται με λουλούδια, κάτι το οποίο παραβλέπει για να προσθέσει παρακάτω με νόημα:
   "Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που είδα με τους δύο πατριώτες μου να εκτελούνται εν ψυχρώ... Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει βεντέτα... και οι Αστυνομικοί να σκοτώνουν εν ψυχρώ αυτά τα παιδιά..."!
   Και τι "παιδιά"; 
   Ο Ταχίρ Μίτσι (και ο περίφημος Οδυσσέας Τσενάι), αναφέρονται πάντως κατά καιρούς σαν Αρχηγοί του Αλβανικού Κόμματος που θα ιδρυθεί στην Ελλάδα, μόλις βάλουμε την Αλβανία στην Ε.Ε., με την περίφημη "Ατζέντα 2014"! Και τότε τα "παιδιά" θα έχουν χρυσοπληρωμένους συνηγόρους και οι Κυβερνήσεις του Μνημονίου, έναν νέο, αλλά απαιτητικό Κυβερνητικό Εταίρο, με Υπουργεία και αλβανική πυγμή, που θα Κυβερνάει την ...Ελλάδα...
   Άραγε πότε θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο;
   Ακούστε τις προκλητικές του δηλώσεις εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)