ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ...ΝΕΚΡΙΤ...

ΣΠΑΕΙ
0

 Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη Βουλή με 155 "ΝΑΙ" το Νομοσχέδιο για την ΝΕ(Κ)ΡΙΤ μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ  καθώς και ο ανεξάρτητος Ανδρέας Λοβέρδος (έλλειπε ο Απόστολος Κακλαμάνης...), ενώ κατά δήλωσαν 104 Βουλευτές από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, πλην της ΧΑ που απείχε και ένας "παρών".

   Ο αρμόδιος Υπουργός, που υπηρέτησε τους μεγαλοεκδότες τόσα χρόνια σαν Δημοσιογράφος, έχει αναλάβει τον ρόλο του "νεκροθάφτη", αλλά δεν βρίσκει "βαστάζους" προς το παρόν και γι΄ αυτό βάζει σε ενέργεια το "δόλωμα ανέργων θηραμάτων", αναγγέλλοντας πως τη Δευτέρα θα βγει η προκήρυξη για πρόσληψη 580 στελεχών με δίμηνες συμβάσεις, για τη ...ΝΕΚΡΙΤ, όπως την λέμε εδώ στο ΣΠΑΕΙ.

   Η κωμωδία λοιπόν συνεχίζεται... Ή μήπως η τραγωδία επάνω στο κουφάρι της ΕΡΤ, που σκοτώσανε μια τροϊκανή νύχτα, επειδή ...δεν "έπιανε Κίνα"...

   Όμως η μεγάλη τηλεθέαση, θα έλθει όταν ψαχτεί η ζημιά που έχει γίνει τοις μετρητοίς με το κλείσιμο της ΕΡΤ, την διαφυγή εσόδων και κερδών ετοίμων, την βλάβη, την απαξίωση αλλά και την μη αξιοποίηση του διεθνώς αναγνωρίσιμου "brand name" της ΕΡΤ, το τεράστιο κόστος αποζημιώσεων, το νέο μεγάλο κόστος λειτουργίας της ΝΕΚΡΙΤ και να δούμε ποιος "Παπακωνσταντίνου" θα πληρώσει τότε τη "νύφη"...

ΣΠΑΕΙ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)